Toimitusehdot

Toimitusehdot

HINNAT

Nettikaupassamme ja myymälässämme on samat hinnat. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, ellei tuotteen kohdalla toisin mainita (käytetyt).

Telefoto pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa niin selkeästi oikeasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän, että kyseessä on hinnoitteluvirhe

TILAAMINEN

Rekisteröityminen ei ole tilaamisen edellytys. Rekisteröitymisen jälkeen voit selailla tekemiäsi tilauksia ja muuttaa tietojasi kirjautumalla verkkokauppaan salasanallasi. Rekisteröityneenä käyttäjänä teet tilauksesi nopeammin, kun tietosi haetaan tilaukseen automaattisesti. Emme anna tietoja koskaan ulkopuolisten käyttöön. Rekisteriseloste

Tilauksen jälkeen saat muutamassa sekunnissa automaattisen tilausvahvistuksen, joka osoittaa, että tilauksesi on tapahtunut onnistuneesti.

Käsittelemme tilauksia arkisin klo 9-17 välillä ja ilmoitamme sähköpostilla tuotteiden postittamisesta, seurantakoodista ja toimitusajasta.

TOIMITUSAIKA JA TOIMITUSTAVAT

Jos tuote löytyy suoraan varastostamme, niin kello 15.00 mennessä tehdyt tilaukset postitamme lähes poikkeuksetta samana päivänä. Tuotteita, joita ei löydy suoraan varastostamme, toimitusaika on normaalisti 1-5 päivää.

Tarkemman tiedon toimitusajasta saat sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet tilauksenne. Jos toimitusaika osoittautuu Teille liian pitkäksi, koska sitä ei esim. ole tukkuriltakaan saatavissa, niin tilaus on peruttavissa.

KOTIPAKETTI 12,90 €
Kotipaketti maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout´n kautta. Posti toimittaa lähetyksen vastaanottajan osoitteeseen, mutta ottaa etukäteen yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi (max. kaksi yhteydenottoyritystä). Palveluun sisältyy yksi sovittu toimitusyritys – tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen. Kotipaketin toimitukset tehdään arkipäivisin klo 9-14, mutta suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti.

EXPRESS-PAKETTI 15,00 €
Express-paketti maksetaan tilauksen yhteydessä Checkout´n kautta. Express-paketti on luotettava valtakunnallinen kuljetus, jolla lähetykset saapuvat perille pääsääntöisesti seuraavaksi arkipäiväksi klo 14:ään mennessä.

POSTIPAKETTI JA SMARTSHIP 7,90 €
Postipaketti ja Smartship maksetaan joko tilauksen yhteydessä Checkout´n kautta tai postiennakolla (5,00 €) joko Postiin tai pakettiautomaattiin. Toimitusaika pääsääntöisesti 1-2 päivää. Postiennakolla voimme lähettää enintään 2000 € arvoisen tilauksen (Postin sääntö).

TOIMITUKSET ULKOMAILLE 15,00 €
Nettikaupastamme on mahdollista tilata vain Suomeen. Mikäli haluat tilata tuotteen ulkomaille, tilaa tuotteet sähköpostilla osoitteesta info@telefoto.fi . Saat laskun tilauksesta sähköpostiisi ja kun lasku on maksettu, tilaus lähetetään Postin Parcel Connect lähetyksenä, jonka toimitusaika on 2-5 päivää.

Lähetämme tuotteita seuraaviin maihin: Viro, Latvia, Liettua, Saksa, Ruotsi, Itävalta, Belgia, Alankomaat, Puola, Tsekki, Slovakia ja Luxemburg.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa voit maksaa Checkout´n avulla joko pankkipainikkeilla tai Euroloan´in laskulla tai osamaksulla. Voit myös valita postitettavien lähetysten osalta Postipaketille ja Smartship toimituksille postiennakon (5,00 €), jolloin maksat tilauksesi Postiin tai pakettiautomaattiin noutaessasi pakettia. Myymälästä noudettaville tilauksille vaihtoehtona on Checkout tai maksu myymälässä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla (ei American Express tai Diners).

Laskutus on mahdollinen automaattisesti kunnille, kouluille, valtion virastoille ja yhteisöille. Lisäksi niille yrityksille, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen Telefoton kanssa.

CHECKOUT
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout välittää maksun Telefotolle.

EUROLOAN
Kun maksat ostoksesi Euroloanin laskulla tai osamaksulla, saat joustavasti maksuaikaa. Molemmat ovat kotimaisia, turvallisia ja helppoja maksutapoja. Valitse vain Chekout:ssa joko Euroloan-lasku tai -osamaksu – miten sinulle parhaiten sopii.
Euroloan Lasku: 14 päivää korotonta maksuaikaa, laskutuslisä ainoastaan 3,95 €. Voit helposti muuttaa laskun osamaksuksi.
Euroloan Osamaksu: Valitse sinulle sopiva maksuaika (3 kk, 6 kk, 12 kk, 24 kk). Voit milloin tahansa maksaa koko summan kerralla. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1738,40 €. (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 €/kk, avausmaksu alk. 3 €). (Euroloan lasku- ja osamaksuehdot)

Euroloan Consumer Finance Oyj (Y-tunnus: 2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Rahoituspalvelullemme on myönnetty Avainlippu takeeksi kotimaisesta laadusta. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille.
Lue lisää Euroloan-maksutavoista: euroloan.fi/luotot/laskujaosamaksu


PALAUTUSOIKEUS

Postimyynnissä kuluttaja-asiakkailla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita – myös myyntipakettien tulee olla ehjiä ja sisällöltään täydellisiä. Tuotteeseen voi tutustua ja kokeilla samaan tapaan kuin liikkeessä voisi tehdä ja käyttöohjeita lukea, mutta tuotetta ei saa ottaa käyttöön.
Palautusoikeus ei koske avattuja ohjelmistoja (koskee myös kameroiden ja laitteiden mukana toimitettavia ohjelmistoja), avattuja kelmupakkauksia (esim. muistikortit) eikä erikoistilaustuotteita (tehdastilaustuote). Palautusoikeus ei myöskään koske asiakkaan toiveiden mukaisesti valmistettuja yksilöllisiä tuotteita (kuten valokuvat) tai asiakkaalle varta vasten erikseen tehtaalta hankittuja tuotteita (tehdastilaustuote).
Mikäli palautettu tuote vaatii meidän toimenpiteitä, että se saadaan myyntikuntoon (esim. rasvaiset sormenjäljet jne.), veloitamme asiakkaalta siihen käytetyn ajan 40,-/alkava tunti.
Ennen palauttamista ota meihin yhteyttä, niin sovimme palautusjärjestelyistä.


Takuu

Kaikilla tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu. Mikäli takuuaikana ilmenee takuun alaisia ongelmia, niin pyydämme ottamaan yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.
Huom! Mikäli osoittautuu, että vika on itse aiheutettua ei takuun piiriin kuuluvaa ongelmaa, niin näiden posti-, käsittely- ja tarkastuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.