Tamron SP 28-75mm F2.8 XR Di LD IF Macro, Nikon FX

Tamron SP 28-75mm F2.8 XR Di LD IF Macro, Nikon FX

529,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Erinomainen valovoima koko polttovälialueella. Suodinkierre 67mm, vastavalosuoja sisältyy hintaan. Takuu 2+3 vuotta (3 vuoden jatkotakuu edellyttää rekisteröinnin)! 

Tuotetunnus (SKU): A09NII
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Rekisteröi ostamasi Tamron objektiivi 2kk sisällä ostoksesta täällä, saat 3  vuoden jatkotakuun. Takuuaika yhteensä 5 vuotta!

 

Objektiivin rekisteröinti

Uskomattoman hieno ja suorituskykyinen objektiivi helppoon käyttöön. Erinomainen valovoima koko polttovälialueella.

SP – Super Performance-objektiivit on suunniteltu ja valmistettu ammattivalokuvaajien vaatimusten mukaisesti vastaamaan parasta mahdollista kuvanlaatua.

XR – Extra Refractive Index-lasissa valon säteet taittuvat jyrkemmissä kulmissa, jolloin objektiivin fyysinen koko voi olla pienempi, suorituskyky silti parempi ja optiset vääristymät minimaalisia. XR mahdollistaa pienempien, kevyempien ja lyhyempien objektiivien valmistuksen. Tällöin ei kuitenkaan tarvitse tinkiä objektiivin nopeudesta tai kuvan laadusta.

Di – Digitally Integrated Desing-objektiivit on suunniteltu digitaaliseen valokuvaukseen. Näissä objektiiveissa on käytetty kehittynyttä linssien päällystystä ja optista muotoilua, jotka tekevät kuvasta laadukkaan koko kuvan alalta. Di-objektiiveja voidaan käyttää myös täyden kennokoon kameroissa, APS-C ja 35mm filmikameroissa.

LD – Low Dispersion lasi-elementit on kehitetty vähentämään kromaatisia vääristymiä, jotka tekevät kuvasta epätarkan. LD avulla eri sävyisten valon säteiden hajonta on pienempää kuvakennolla ja niiden kohdistuminen yhteen pisteeseen tarkempaa kuin ilman LD lasi-elementtejä.

ASL  – Hybrid Aspherical Linssien avulla saavutetaan paras mahdollinen kuvanlaatu ja kompakti koko, pitkän polttovälin zoom-objektiiveissa. ASL avulla Tamron on pystynyt käytännössä poistamaan pallo- ja kuvavääristymät suuri-zoom-objektiiveista.

Huomioitavaa: ei saa kiinnittää 2x teleconvertereita. Lukittava zoom.

Suurin aukko (F): 2,8
Linssien rakenne (groups/elements): 14–16
Pienin aukko (F): 32
Lyhin tarkennusetäisyys (m): 0,33
Suurin suurennussuhde: 1:3,9
Suodinkoko (mm): 67
Paino (g): 510
Pituus (mm): 92
Vastavalosuoja: DA09

Kysy tästä tuotteesta