Sony XQD G 64GB (W400/R440MB/s) -muistikortti

Sony XQD G 64GB (W400/R440MB/s) -muistikortti

179,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 23 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 2-4 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 4,90 €

Erittäin nopea XQD kortti. Lukunopeus jopa 440MB/s ja kirjoitusnopeus jopa 400MB/s. Takuu 5 vuotta.

tuotetunnus (SKU) QDG64E-R
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Ota kaikki irti sarjakuvauksesta

Erittäin suuren kirjoitusnopeutensa ansiosta Sonyn XQD G -sarjan muistikortit sopivat ihanteellisesti jatkuvaan RAW-sarjakuvaukseen huipputason järjestelmäkameroilla. Niillä voi tallentaa jopa 200 RAW-kuvan sarjan, mikä on 1,5 kertaa enemmän kuin CompactFlash®-korteilla tallennettu määrä.

Nopea tiedonsiirto tietokoneeseen

Sonyn XQD/SD-kortinlukija ja USB-sovittimet sopivat täydellisesti yhteen XQD G -sarjan korttien kanssa ja tehostavat työnkulkua lyhentämällä varmuuskopiointiin kuluvaa aikaa merkittävästi. Siirtonopeus on kaksinkertainen CompactFlash®-korttiin verrattuna.

Erittäin kestävä kotelon rakenne

Sonyn ainutlaatuinen tekniikka parantaa kotelon vahvuutta ja kestävyyttä, ja upotetut liittimet ovat suojassa vaurioilta, pölyltä ja staattisen sähkön purkauksilta – näin suorituskyky on luotettava myös haastavissa olosuhteissa.

Suunniteltu ammattikäyttöön

Sonyn XQD-muistikortit ovat iskun- ja magneetinkestäviä ja antistaattisia, minkä lisäksi ne on suojattu rikkoutumiselta. Ne toimivat täydellisesti myös äärilämpötiloissa ja UV-säteille ja lentokentän läpivalaisukoneille altistettuina. Pitkäkestoiseen ammattikäyttöön suunnitellut Sony XQD -kortit ovat luotettava tallennustapa kaikissa kuvaustilanteissa.5

Luotettava 4K-videotallennus

Sonyn ainutlaatuinen ohjain takaa vakaan 4K-videotallennuksen kaksisuuntaisen tiedonsiirron ansiosta – pullonkauloja ei pääse muodostumaan yhteensopivissa kameroissa. 128 Gt:n kortti riittää noin 100 minuutin2 4K XAVC-S -tallennukseen (150 Mb/s) esimerkiksi Sonyn 4K FDR-AX1 -kameralla.

File Rescue -ohjelmisto

Toisinaan kaikki menee pieleen ja tiedostot vioittuvat tai katoavat. Sonyn helppokäyttöisellä File Rescue -ohjelmistolla saat palautettua vioittuneet tai kadonneet tiedostot. Sonyn File Rescue -ohjelman edistyksellinen algoritmi palauttaa Sonyn tai Nikonin laitteilla tallennetut RAW-kuvat, MOV-tiedostot ja 4K XAVC-S -videotiedostot tehokkaammin. Muistikorttiasiakkaat voivat ladata ohjelmiston ilmaiseksi4.

Kysy tästä tuotteesta