Sirui EP-224S Photo/Video Monopod -hiilikuitumonopod

Sirui EP-224S Photo/Video Monopod -hiilikuitumonopod

209,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Alumiinia, tukevat apujalat, kiinnitysalustalla panoroi 360 astetta ja tilttaa 20 astetta. 163cm/63cm, 8kg/1,02kg. Takuu 6 vuotta!

tuotetunnus (SKU) EP-224S
 • Kuvaus
 • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

 

SIRUI EP-S sarjan Valokuvaus/Videokuvaus -monopodit omaavat kolme vankkaa alaskääntyvää jalkaa jotka tarjoavat parempaa vakautta verrattuna perinteisiin monopodeihin! Jykevät jalat antavat panoroida itse jalkaa 360° ja kallistaa 20° mihin tahansa suuntaan ilman pelkoa monopodin siirtymisestä paikaltaan. Astumalla tukijalan päälle voit vakauttaa jalustaa vielä enemmän. Kolmijalkajalustan vakautta monopodin keveydellä!

SIRUIn kehittämä ja patentoima 360° panorointikädensija antaa pehmeän, ammattilaistason panorointitunnun. Sen vaahtokumipinnoite tuntuu mukavalta ja helpolta pidellä myös niin kylmissä kuin märissäkin oloissa. Panorointiominaisuuden saa helposti pois päältä kiertämällä lukitusrengasta.

Monopodin 20° kallistuskulman saavuttamiseksi SIRUI on asentanut tarkkuuskuulapään monopodin alapäähän. Säädettävä kitkajousitus antaa hyvän kontrollin tiltin jäykkyyteen, ja kuulapään saa myös lukittua paikalleen omalla lukitusrenkaallaan, jolloin jalusta muuttuu tukijalalliseksi monopodiksi.

Tukijalat kääntyvät ylös monopodin jalan suuntaisiksi ja lukittuvat paikalleen yläasentoon, jolloin käyttöön jäävä runsaan kokoinen kumijalka helpottaa toimimista liukkailla tai sileillä pinnoilla. Kumijalka voidaan vaihtaa ruostumattomasta teräksestä tehtyyn piikkiin ulkokäyttöä varten.

Tukijalat voidaan myös irroittaa kokonaan, jolloin SIRUI P-S Photo/Video Monopod muuttuu tavanomaiseksi monopodiksi. Lisäksi irroitettua jalkaosaa voidaan käyttää matalakuvaus- tai pöytäjalustana!

SIRUI EP-S -sarjan photo/video monopodeissa on Flip lock pikalukitus

 • Jalan kääntyvä lukitus on nopea ja pitävä.
 • 3 tukevaa, kevyttä ja taitettavaa jalkaa voi säätää kahteen eri kulmaan tasapainon saavuttamiseksi myös epätasaisella maastolla.
 • Monopodi muuntautuu perinteiseksi monopodiksi, kun jalat irroitetaan.
 • Irroitettua jalkaosaa voidaan käyttää matalakuvaus- tai pöytäjalustana
 • Patentoitu Panning Grip -panorointikädensija pyörii pehmeästi täydet 360°.
 • Patented base collar can lock the monopod vertically.
 • Monopodin voi kallistaa 20° kaikkiin suuntiin.
 • 2 mallia: vankka ja tukeva alumiinijalka sekä kevyt 8-kerroksisesta 100% hiilikuidusta valmistettu jalka
 • Vaihdettava kumitassu/jääpiikki

Kysy tästä tuotteesta