RoadEyes recSMART -autokamera

-17%
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 30 €
30€
30

RoadEyes recSMART -autokamera

179,00  149,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 18 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

RoadEyes recSMART -autokameralla voit tallentaa ja valokuvata liikennettä, epätavallisia tilanteita tai vain kauniit maisemat matkasi varrelta – ja jakaa kokemuksesi suoraan sosiaaliseen mediaan! Takuu 2 vuotta.

tuotetunnus (SKU) RECSMART
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

Korkean resoluution video ja älykkäät turvaominaisuudet
RecSMART voi tallentaa videokuvaa jopa 1440P (2560 x 1440 pikseliä). Kamera aloittaa kuvaamisen automaattisesti, kun käynnistät moottorin ja jatkuvalla videotallennuksella siitä tulee pysyvä silminnäkijä autoosi.

Sisäänrakennettu GPS-vastaanotin kirjaa auton nopeuden ja ajomatkan, jotta voit luoda reitin uudelleen kartalla. Video tallennetaan mikroSD-kortille (lisävaruste) jatkuvassa silmukassa. Kun kortti on täynnä, se tallentaa vanhan materiaalin päälle automaattisesti. Sinun ei tarvitse olla huolissasi muistin loppumisesta tai käyttää aikaa tiedostojen poistamiseen käsin.

RecSMART on varustettu myös 3-akselisella gyroskooppisensorilla, joka havaitsee äkilliset liikkeet, kuten äkillinen jarrutus tai törmäys. Jos näin tapahtuu, videosekvenssi tallennetaan 5 sekuntia ennen, kunnes 5 sekuntia tapahtuman jälkeen se tallennetaan suojattuun, ei-pyyhittävään kansioon. Näin saat automaattisesti materiaalin, jota voidaan käyttää todisteena mahdollisen onnettomuuden sattuessa.

Toinen tärkeä ominaisuus on myös ”hätätilanteiden tallennus” -ominaisuus, joka voidaan aktivoida tallentamaan 10 sekuntia videota suojatussa kansiossa. Se voidaan käynnistää käyttäen langatonta etäpainiketta, esimerkiksi jos olet auton ulkopuolella kun jotain odottamatonta sattuu.

Käsittele helposti älypuhelimesi kautta
Jotta recSMART olisi helpompi käyttää, mukana tulee sisäänrakennettu Wi-Fi, jota ohjataan älypuhelimellasi RoadEyes-sovelluksen avulla (saatavana iOS 8-versiolla tai uudemmalle, sekä Android 4.0:lle tai uudemmalle). Sen avulla voit myös jakaa tallennettua sisältöä sosiaaliseen mediaan, kuten Facebookiin, Instagramiin tai Twitteriin tai ladata materiaalin suoraan RoadEyesin tarjoamaan turvalliseen pilvipalveluun.

RecSMART saa virtansa auton savukkeensytyttimen liittimestä, mutta sisäänrakennettu ja ladattava akku mahdollistaa sen käytön itsenäisesti 5 minuutin tallennusajaksi. Kameran irrottaminen kestää vain hetken, koska kannattimessa on magneettikytkentä.

Yhdistä recONE:en
Haluatko myös nähdä ja tallentaa mitä tapahtuu auton takana? Lisää varustukseen RoadEyes recONE-kojelautakamera ja yhdistä laitteet Wi-Fi-yhteyden kautta. Tällä tavoin voit näyttää kuvaa molemmista suunnista samanaikaisesti ”picture-in-picture” -tyylillä. Molemmat kamerat voidaan kytkeä samanaikaisesti recSMART-laturiin.

Tärkeitä ominaisuuksia

 • Automaattinen ja jatkuva videotallennus 2K-resoluutiolla (2560×1440 pikseliä)
 • Kirjaa sijainnin, nopeuden, ajan ja ajetun matkan
 • Gyroskooppisensori aktivoi 10 sekunnin videojakson turvallisen tallennuksen törmäyksessä
 • Hätäkuvaus, joka voidaan aktivoida langattomasti etäpainikkeella
 • Hallitse kameraa langattomasti älypuhelimen kautta. Sovellus iOS: lle ja Androidille
 • Jaa videoita ja kuvia sosiaaliseen mediaan
 • Sisäänrakennettu ladattava akku
 • Lataa materiaali turvalliseen pilvipalveluun

Tyyppi: Autokamera (Dash Cam)
Objektiivi: 140 ° laajakulma, f / 1,8
Kuvan resoluutio: 4 megapikseliä (2592 x 1520 pikseliä)
Videon resoluutio: 1440P (2560x1440 pikseliä) 25 fps, 1080p (1920x1080 pikseliä) 30 fps, 720P (1080x720 pikseliä) 30 fps. Tallennettu H.264-pakkauksella.
Äänen tallennus: Kyllä, sisäänrakennettu mikrofoni
Sisäänrakennettu GPS: Kyllä
Rekisteröidy data: Päivämäärä, aika, sijainti, nopeus, reitti
Muisti: Micro SD-kortti luokka 10 tai uudempi (myydään erikseen). Suurin kapasiteetti 128 Gt
Kaiutin: Kyllä
Virtalähde: 5V DC sovittimen avulla auton tupakansytyttimen pistorasiaan. Ladattava Li-Ion-akku, 260 mAh, riittää 5 minuutin kuvaamiseen
Yhteys: Wi-Fi (2,4 GHz)
Mitat: 64,7 x 64,2 x 32,9 mm
Paino: 102 grammaa
Muut: Gyroskooppisensori (havaitsee äkilliset liikkeet). LED-tilan ilmaisin. Sovellus iOS: lle (versio 8 tai uudempi) ja Android (4.0 tai uudempi). Käyttölämpötila -20° - +60° C
Mukana toimitettavat lisävarusteet: Itsekiinnittyvä pidike kameran magneettikytkimellä. Etäpainike. USB-laturi auton tupakansytyttimeen (kaksi USB-liitintä, 5V / 2.1A ja 5V / 1A). 3,5 m virtajohto. Magneettinen USB-kaapeli. Pikaopas.

Kysy tästä tuotteesta