Pentax KP, musta

1099,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Pentax KP:n 24,3 megapikselin CMOS-kenno, sekä sisäänrakennettu tehokas kuvanvakaaja tekevät siitä loistavan valinnan kuvaamiseen yöllä ja hämärässä. KP pystyy hyödyntämään ISO-herkkyyksiä jopa 819 200 asti, minkä lisäksi Prime IV-prosessori poistaa tehokkaasti kohinan ja tuo yksityiskohdat esiin. Takuu 2 vuotta!

tuotetunnus (SKU) 16017
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)

TIPA Award PENTAX KP:lle

Pentax KP on voittanut arvostetun TIPA Award -palkinnon (Technical Image Press Association) kategoriassa ”Best APS-C DSLR Expert”. Raati huomioi perusteluissaan muun muassa Pentax KP:n sääsuojauksen, korkean ISO-herkkyyden, erittäin tehokkaan 5-akselisen kuvanvakaajan sekä Pixel Shift Resolution Systemin. Lisätietoa palkitusta KP:stä nettisivuillamme!

Korkea kuvanlaatu 24,32 megapikseliä, ja ISO herkkyys jopa 819 200 asti

Pentax KP:n 24,3 megapikselin CMOS-kenno, sekä sisäänrakennettu tehokas kuvanvakaaja tekevät siitä loistavan valinnan kuvaamiseen hämärässä. KP pystyy hyödyntämään ISO-herkkyyksiä jopa 819 200 asti, minkä lisäksi Prime IV-prosessori poistaa tehokkaasti kohinan ja tuo yksityiskohdat esiin.

Kompakti ja helposti mukana kulkeva, silti sääsuojattu kestämään haastavatkin kuvausolosuhteet

Kamera on valmistettu kestävästä magnesiumvalusta ja se on täysin suojattu 67 tiivisteellä, jotka estävät kosteuden ja pölyn pääsyn kameran sisäosiin. PENTAX KP on suunniteltu kestämään jopa -10 °C pakkasastetta.

Kamera muuntautuu kuvaajan tarpeisiin

Pentax on kehittänyt KP:lle irrotettavan kahvan helpottamaan työskentelyä. Vakiona asennettu standardikokoinen S-koon kahva, on tarkoitettu pienempien objektiivien kanssa kuvaamiseen. Sen lisäksi kameran mukana toimitetaan M- ja L-koon kahvat, jotka tarkoitettu käytettäväksi erityisesti pitkien teleobjektiivien kanssa. Kameraa voi kustomoida omiin tarpeisiin, esimerkiksi Smart Function-toiminnon, jolla kuvausasetusten vaihtaminen käy nopeasti. Myös kameran ohjauspaneelin voi muokata kuvaajan tarpeita vastaavaksi.

5-akselinen SR II –kuvanvakaus sekä Pixel Shift Resolution System

Tehokkaan kuvanvakaajan ansiosta PENTAX KP minimoi tärinän tuottaen tuottaa teräviä ja kirkkaita kuvia. SR II-järjestelmä vaimentaa tehokkaasti jopa viiden aukkoarvon verran. Järjestelmä havaitsee myös automaattisesti panoroinnin kuvauksessa ja säätää toimintaansa ilman erillisen kuvaustilan valitsemista.

Sähköinen suljin mahdollistaa ilmiömäisen 1/24000 sekunnin valotusajan

PENTAX KP:n suljinjärjestelmässä luotettava mekaanisen sulkimen (maksiminopeus 1/6000 sekuntia) lisäksi voidaan käyttää erittäin nopeaa sähköista suljinta, joka mahdollistaa jopa 1/24000 sekunnin valotusajan. Kameran sarjakuvaus on jopa 7 kuvaa sekunnissa. Tarkennusjärjestelmässä on 27 tarkennuspistettä, joista 25 on ristikkäisiä. Kamera pystyy tarkentamaan jopa -3 EV valaistuksessa.

Muita ominaisuuksia

  • WLAN-ominaisuus, yhdistettävissä älypuhelimiin ja tabletteihin
  • Korkealuokkainen DRII-pölynpoisto (Dust Removal II) puhdistaa pölyn kuvakennolta ultraäänivärinän avulla.
  • Pentaxin kehittämät Clarity ja Skin Tone -korjaustoiminnot.
  • Yhteensopiva GPS-yksikkö O-GPS1 kanssa, joka suunniteltu erityisesti tähtivalokuvaukseen
  • Yhteensopiva PENTAX IMAGE Transmitter 2 -ohjelman kanssa

24 Megapikselin APS-C kenno
5-akselin kuvanvakaaja rungossa (jopa 5 aukkoa)
27 pisteen automaattitarkennusjärjestelmä (25 ristikkäistyyppistä pistettä)
Sarjakuvaus 7 kuvaa sekunnissa
Sääsuojattu - sietää pölyä, sadetta ja pakkasta -10°C
Erinomainen hämäräkuvaus suorituskyky, ISO 100-809200
Suljinajat jopa 1/24000 (elektroninen suljin) - 1/6000 (mekaaninen suljin)
Sisäänrakennettu WiFi

Kysy tästä tuotteesta