Panasonic Lumix DC-G9 + VARIO-ELMARIT 12-60mm F2.8-4 KIT

Panasonic Lumix DC-G9 + VARIO-ELMARIT 12-60mm F2.8-4 KIT

2275,00 

tai esim.
112 €/kk (24kk) Kuukausierä Nettiluotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 112 €/kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta: 2687 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Huippu-uutuus! Jopa 60 kuvaa/s sarjakuvaus (20 kuvaa/s jatkuvalla tarkennuksella), suuri kokoinen 3,68 megapikselin OLED etsin, 5-akselin (jopa 6,5 aukon) kuvanvakaaja, 80 Megapikselin High res kuvaus, 4K video @ 60fps, uusi 20,3 megapikselin kenno ja paljon muuta! Takuu 2 vuotta.

tuotetunnus (SKU) DC-G9LEC-K
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Kamera, joka pysyy vauhdissa mukana.

Luontokuvaaja Joakim Odelbergin tavoitteena on kuvata Madagaskarin uskomattoman rikasta luontoa ja vangita sen henkeäsalpaava kauneus samalla lisäten tietoutta joidenkin sen lajien uhanalaisuudesta. LUMIX G9 on täydellinen kumppani hänen matkallaan, sillä sen avulla hän pystyy seuraamaan nopeasti liikkuvia eläimiä ja reagoimaan kaikkiin spontaaneihin kuvausmahdollisuuksiin ja haasteisiin, joita hän kohtaa.
Katso miten se pysyy oman intohimosi tahdissa, mitä sitten kuvaatkin ja minne menetkin.

Luonto. Kaikessa upeudessaan.

LUMIX G9 -kameralla voit ottaa uskomattomia valokuvia, sillä se on täynnä innovaatioita. Sen ominaisuuksiin kuuluu 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kenno ilman alipäästösuodinta. Sen avulla voit kuvata inspiraatiosi ikimuistoisella tavalla.

Tarkenna mihin haluat… riippumatta siitä, kuinka nopeasti se liikkuu

Uusi DFD-automaattitarkennus sarjakuvauksen kanssa tarkoittaa, että mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamaasi otosta. Tarkennuksen edistynyt seuranta, 20 ruutua sekunnissa jatkuvassa automaattitarkennuksessa, lukitsee tarkennuksen vain 0,04 sekunnissa ja seuraa liikettä jatkuvasti. Voit siis hyödyntää tilaisuudet, jotka ilmestyvät ja katoavat silmänräpäyksessä – tai kielen vilahduksessa.

Tinkimätön suorituskyky käsissäsi.

Kun jalustan asettamiseen ei ole aikaa ja käsivaralta kuvaus on ainut vaihtoehto, Dual I.S. -kuvanvakain (5-akselinen, 6,5 F-luvun kompensointi) takaa, ettei kuvan laatu kärsi. Näin voit toimia spontaanisti ulkona kuvatessasi, mitä sitten kuvaatkin. Kompaktin objektiivin ansiosta voit myös kuvata etäältä, jopa teleobjektiivilla, tarvitsematta käyttää aikaa kuvauksen tarkkaan valmisteluun.

6K PHOTO takaa, ettet koskaan menetä oikeaa kuvaushetkeä

Luontokuvauksessa ainut varma asia on se, että et voi koskaan tietää, mitä seuraavan mutkan takana tulee vastaan. Siksi voit kuvata yllättävät tilaisuudet 6K PHOTO -toiminnolla, jolla voit kuvata sarjana 30 ruutua sekunnissa. Voit sitten tallentaa parhaan kuvan jopa 18 megapikselin JPEG-kuvana.

Suuritarkkuuksinen tila. Kun koolla on väliä.

Jos haluat kuvata suuren kuvan, esimerkiksi taidepainantaa varten, kameran suuritarkkuuksisen tilan avulla voit kuvata jopa 80 megapikselin Raw+JPEG-kuvia. Saat kuvaan uskomattomat yksityiskohdat ja syvyyden, kunhan kohteesi vain pysyy hetken liikkumattomana parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Katso ennen kuvausta.

Suuri 0,83x OLED Live View -etsin (jonka kuvataajuus on 120 ruutua sekunnissa) antaa sinulle täydellisen kuvauksen hallinnan ja tekee myös hankalista asetuksista, kuten aurinkoa päin kuvaamisesta, helppoa. Voit vaihtaa kolmen suurennustilan välillä ja varmistaa, että kuvasi on täydellisen tarkka.

Kamera, johon voit luottaa.

Kun kuvaat vaihtelevissa ja haastavissa ympäristöissä, luotettavuus on ratkaisevaa. Siksi LUMIX G9 onkin rakennettu pakkasen, roiskeiden ja pölyn kestäväksi sekä kestämään monia erilaisia haastavia olosuhteita. Mitä toiminnallisuuteen tulee, siinä on kaikki, mitä tarvitset, ja enemmän: USB-lataus, kaksi SD-korttipaikkaa nopeille UHS-II-/V90-korteille, ohjain, tilan LCD-näyttö ja suuri ergonominen kahva.


 • 20.3 megapikselin kenno ilman alipäästösuodinta
 • 5-akselinen kuvanvakaaja (jopa 6,5 aukkoa)
 • Roiske- pöly ja jääsuojattu metallirunko
 • Video: 4K @ 60p
 • 6K Photo mode (30 kuvaa sekunnissa)
 • High-res kuvaus 80 megapikseliä (vain staattisille kohteille)
 • OLED etsin, 3680K pistettä, 0,83x suurennus
 • Kääntyvä 3.2" kosketusnäyttö
 • Sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth
 • Sarjakuvaus 20 kuvaa sekunnissa jatkuvalla tarkennuksella (60 kuvaa sekunnissa tarkennus lukittuna)
 • Suljinajat jopa 1/32000 (elektroninen suljin) tai 1/8000s (mekaaninen suljin)
 • Kaksi SD korttipaikkaa
 • Mitat: 137x97x92mm
 • Paino 658g (sis. akku ja muistikortit)

Kysy tästä tuotteesta