Panasonic HC-V380 -videokamera

Panasonic HC-V380 -videokamera

Tallentaminen ja katsominen on silkkaa nautintoa. Takuu 2 vuotta.

319,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Ei myymälässä / varastossa
Toimitusaika: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €
tuotetunnus (SKU) HC-V380EG-K
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmisstajan sivulle

Tallentaminen ja katseleminen on silkkaa nautintoa
Tällä Full-HD-videokameralla voit tallentaa helposti, mutta myös katsoa terävän lopputuloksen. Wireless Multi Camera -toiminto tallentaa useita otoksia kerralla, jolloin voit luoda ainutlaatuisen videon. Level Shot -toiminto ja 5-akselinen käsien tärinän tunnistus pitävät kuvan tasaisena ja selkeänä.

90-kertainen älykäs zoomi / 50-kertainen optinen zoomi
Dynaamisempia ja tunteikkaampia muistoja 90-kertaisen älykkään zoomin avulla voit kuvata helposti kohteita, jotka ovat liian kaukana kuvattavaksi normaaleilla zoomaustoiminnoilla. Voit myös käyttää 50-kertaista optista zoomia, kun haluat zoomata lähemmäs kohdetta ja lisätä tunnetta ja dynamiikkaa kotivideoosi.

Aina suorassa oleva kuva
Level Shot -toiminto tekee automaattisesti havaintoja ja korjaa kuvien kallistumia, joten voit kuvata huoletta. Asetus voidaan säätää yhdelle kolmesta tasosta – OFF, Normal tai Strong – kuvausolosuhteiden mukaan.

Selkeitä, teräviä tuloksia
HYBRID O.I.S.+ käyttää viisiakselista korjausta tärinän aiheuttaman epäterävyyden poistamiseen riippumatta siitä, kuvaatko laajakulmalla vai suurella zoomauksella. Näin saat teräviä, selkeitä kuvia käytännöllisesti katsoen kaikissa kuvaustilanteissa.

28 mm:n laajakulma* – Ota ryhmäkuvia helposti
Saat kehykseen mahtumaan enemmän ihmisiä ja taustaa 28 mm:n laajakulmatoiminnolla (*35 mm:n kinovastaavuus). Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun haluat ottaa ryhmäkuvan pienessä huoneessa. Kohteet saadaan kuvaan myös läheltä kuvattaessa, ja näin videokameran kiinteä mikrofoni voi poimia vähäisetkin äänet.

Wireless Multi Camera – Lisää tunnetta videoosi
Nauti uudenlaisesta kuvaustavasta, jolla saat entistä enemmän tunnetta videoihisi. Kun käytät Wi-Fi-yhteyttä, voit yhdistää jopa kolme älypuhelinta ja tallentaa enintään kahdella niistä pikkuikkunoissa. Nämä pikkuikkunat voi vaihtaa keskenään ja niiden paikkaa näytöllä voi vaihtaa. Näin voit kuvata useista kuvakulmista ja katselukohdista ja saat suuremman tunnevaikutelman.

 

Kysy tästä tuotteesta