Panasonic DC-GH5 -runko

Panasonic DC-GH5 -runko

1865,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

LUMIX GH5 -kameran tehokas 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kenno antaa sille LUMIX G -digitaalikameroiden historian parhaan kuvanlaadun. Takuu 2 vuotta.

tuotetunnus (SKU) DC-GH5EC-K
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Palkinnot
 • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Täydellinen 20,3 megapikselin kamera

LUMIX GH5 -kameran tehokas 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kenno antaa sille LUMIX G -digitaalikameroiden historian parhaan kuvanlaadun. Tämä ja alipäästösuotimen poistaminen kennosta tarkoittavat, että voit ottaa terävämpiä kuvia kuin koskaan. Kuvissa on suuri dynaaminen alue eikä niissä esiinny artefakteja. Panasonicin tekniikalla luodulla LUMIX GH5 -kameralla tallennat näkemäsi kauneuden.

Upea Venus Engine

Digital Live MOS -kennon yhdistäminen upeaan uuteen Venus Engine 10 -kuvaprosessoriin tuottaa ainutlaatuisia värien yksityiskohtia ja luonnollisen tekstuurien toiston. Multipixel Luminance Generation ja Intelligent Detail Processing tuottavat intensiviisen kirkkauden ja kontrastin. Kolmiulotteinen värienhallinta, joka tuottaa rikkaat värit tummista kirkkaisiin sävyihin, ja suuritarkkuuksinen Multi Process NR tekevät kuvistasi upeita. Videokuvaajat ovat varmasti vaikuttuneita parannetusta suorituskyvystä havaittavalla dynaamisella alueella suurilla ISO-herkkyyden asetuksilla.

Tärisetkö? Poista epätarkkuus kaikissa tilanteissa

Kameraa on vaikea pitää käsivaralla parhaassakin tapauksessa. 5-akselisen Dual I.S. (Image Stabiliser) 2* -kuvanvakaajan älykäs korjaus tulee avuksesi. Se vastaa viittä valotusajan kaksinkertaistamista eli voit käyttää 5 askelta hitaampaa suljinnopeutta aina telekuvaukseen asti.
LUMIX GH5 poistaa tärinän sekä rungosta että objektiivista aina laajakulmasta telekuvaukseen asti**. Se toimii sekä valokuvauksessa että videotallennuksessa, mukaan lukien 4K-video.
5-akselisen Body I.S. -kuvanvakaajan uskomaton teho korjaa tärinän kaikilla objektiiveilla, mukaan lukien perinteiset objektiivit, joissa ei ole O.I.S.-kuvanvakausta.

Maailman 1.* tasalaatuinen 4K 60p/50p -video

LUMIX GH5 vie ammattimaisen kuvauksen suorituskyvyn uudelle tasolle erittäin tarkalla ja tasaisella 4K 60p/50p -tason (QFHD 4K: 3840 x 2160 / MOV tai MP4) videotallennuksella. Suuremmat kuvanopeudet tarkoittavat erinomaista liikkeen kompensointia. Voit myös hidastaa tallennetta videota muokattaessa menettämättä yksityiskohtia. Voit myös hallita panorointia täydellisesti ja estää rolling shutter -efektiä, jota esiintyy pienemmillä kuvanopeuksilla.

Maailman 1.* 10-bittinen sisäinen 4:2:2-tallennus

LUMIX GH5 esittelee vallankumouksellisen sisäisen 10-bittisen 4:2:2 4K -videotallennuksen. 10-bittinen tallennus toistaa esimerkiksi kaikki taivaan tai auringonlaskun sävyjen pienet erot ilman raitoja, joita helposti esiintyy 8-bittisessä tallennuksessa. Mahdollisuus luoda video kameran sisällä tuo uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen tapahtumien keskellä. Voit myös tallentaa 10-bittistä 4:2:2-videota SD-kortille samalla, kun syötät elävän kuvan signaalia täysikokoisen HDMI-portin** kautta, joka on yhdistetty ulkoiseen näyttöön tai tallentimeen. 10-bittinen 4:2:2-tallennus mahdollistaa todenmukaiset värit ja sävytyksen yli miljardissa värissä ja neljä kertaa 8-bittisen tallennuksen tonaliteetilla, mikä sopii ammattimaisiin tarkoituksiin.

Uskomaton 400 Mbit/s:n (ALL-Intra) suuren bittinopeuden tallennustila on käytettävissä laitteisto-ohjelmiston päivityksenä***.

Ultranopea liikkeentunnistus ja tarkennus

Panasonicin innovatiivinen DFD (Depth From Defocus) -tekniikka kehittyy jatkuvasti, ja siitä tuli juuri entistä parempi. DFD:n avulla LUMIX GH5 pystyy laskemaan objektiivin liikkeen vertaamalla kentän syvyyden arvoja kahdessa kuvassa uskomattoman nopeasti. Yhdistämällä AF-tiedonsiirron ja enimmäislukunopeuden 480 kuvaa sekunnissa LUMIX GH5 saavuttaa ultranopean automaattitarkennuksen, joka voi olla jopa 0,05 sekuntia*, ja 9 kuvaa sekunnissa sarjakuvauksen AFC:llä (* 12 kuvaa sekunnissa sarjakuvaus AFS:llä). Uusi liiketunnistin seuraa nopeasti liikkuvia kohteita tarkasti ja mahdollistaa tasaisen 4K PHOTO/VIDEO- ja 6K PHOTO -tallennuksen.

6K-/4K-sarjakuvauksella et koskaan menetä kuvaa

Kuvaa rajattomalla sarjakuvauksella ja valitse ja tallenna sitten kuvat, jotka haluat pitää. Uusi 6K PHOTO* -tila 30 kuvaa sekunnissa nopeudella antaa sinun kuvata täydelliset hetket uskomattomalla noin 18 megapikselin tarkkuudella. Ultranopea 4K PHOTO -tila, jonka nopeus on 60 kuvaa sekunnissa, pysäyttää nopeankin liikkeen, mikä ei yksinkertaisesti ole mahdollista tavallisilla kameroilla. LUMIX GH5 -kameralla et todellakaan menetä hetkeäkään.

Roiskeilta/pölyltä/jäätymiseltä suojattu kestävä rakenne

LUMIX GH5 on rakennettu kestämään kovaakin käyttöä ulkona. Se on suojattu jäätymiseltä -10 asteeseen asti sen lisäksi, että se on suojattu roiskeilta/pölyltä jokaisessa nivelessä, säätimessä ja painikkeessa olevan sääsuojauksen avulla. Muottivaletusta magnesiumseoksesta valmistettu kehys tekee rungosta kevyen, mutta kestävän, ja tuloksena on kestävä runko kompaktissa koossa. Voit ottaa tämän kameran mukaasi minne menetkin.

3 680 000 pisteen suuri OLED LVF

Erikoissuuren tarkkuuden 3 680 000 pisteen OLED LVF (Live View Finder) tarjoaa upeaa näkyvyyttä ja mahdollistaa täydellisen kuvanrajauksen myös suorassa auringonvalossa. Suuren 0,76-kertaisen suurennuksen (35 mm:n kinovastaavuus) ansiosta kuvan yksityiskohdat, asetukset ja kuvakkeet on helppo nähdä, ja suuri silmän etäisyys, 21 mm, on erinomainen silmälasien käyttäjille. Mikä parasta, OLED LVF -etsimen ansiosta kuvistasi tulee juuri sellaisia kuin haluat.

 • 20,3 megapikselin Digital Live MOS -kenno
 • Sisäänrakennettu 5-axis kuvanvakaaja
 • 3,68 miljoonan pikselin OLED etsin
 • Kaksi SD-korttipaikkaa (UHS-II)
 • Suljinajat 1/8000s-60s, BULB 30min
 • 6K Photo 30 kuvaa/s, 4K Photo 60 kuvaa/s
 • WiFi
 • Bluetooth
 • Suojattu roiskeilta, pölyltä ja jäätymiseltä
 • 3,5mm liitin mikrofonille ja kuulokkeille
 • Akkukesto n. 410 kuvaa (CIPA)

EISA PHOTO & VIDEO CAMERA 2017-2018

Panasonic DC-GH5 kattaa koko valmistajansa tietotaidon valo- ja videokuvauksen alalla. Runko on tasapainoinen kokonaisuus, se on sääsuojattu ja sähköinen etsin on erittäin laadukas. 20,3 megapikselin Four Thirds -kuvakenno tuottaa laadukasta jälkeä aina ISO 3200:een saakka, ja automaattitarkennus sekä rungon kuvanvakaaja toimivat erinomaisesti. Videotallentimena kamerassa yhdistyvät loistavasti kuvalaatu, ominaisuudet ja hinta. 10-bittisellä 4K/60p 4:2:2 -laadulla voi tallentaa liikkuvaa kuvaa ilman aikarajoitusta suoraan muistikortille. Huippuominaisuuksiin kuuluvat mm. hidastukset, automaattinen tarkennuksen liukuma sekä Vlog- ja XLR-mikrofonien liitäntämoduli äänitallennukseen. GH5 tarjoaa rajattomat mahdollisuudet luovaan videokuvaukseen.

Kysy tästä tuotteesta