Panasonic DC-GH5S -runko

Panasonic DC-GH5S -runko

2399,00 

tai esim.
118 €/kk (24kk) Kuukausierä Nettiluotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 118 €/kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta: 2828 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

GH5S on luotu elokuvatekijöille. Sen tuki tarkimmalle 4K-videokuvaukselle ilman rajausta sekä laadukas ja herkkä 10.2 megapikselin MOS-kuvakenno tuottavat näyttäviä elokuvia aika, kun päätät niitä kuvata.

tuotetunnus (SKU) DC-GH5SE-K
 • Kuvaus
 • Ominaisuudet
 • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Äärimmäistä herkkyyttä – uusi anturi

LUMIX GH5S saavuttaa kaikkien aikojen suurimman tarkkuuden ja parhaan kuvanlaadun LUMIXin historiassa. Tämä toteutetaan yhdistämällä uusi, erittäin herkkä anturi Dual Native ISO -tekniikkaan sekä uusimpaan Venus Engine -kuvaprosessoriin. Dual Native ISO on Panasonicin ammattitason videokameroissa käytettävä mullistava tekniikka, joka tarjoaa erittäin suuren herkkyyden ja samalla alhaisen melutason. Yleensä perinteisessä Single native ISO:ssa äänitasot nousevat, kun herkkyys kasvaa. Uudet kuva-anturit käyttävät kuitenkin kaksoispiiriä, jonka avulla voidaan hyödyntää erittäin suurta herkkyyttä ennen vahvistusta. Se tarkoittaa, että voit saada aikaan kauniita kuvia pienemmällä kohinalla vähässä valossa.

Cinema 4K 60p/50p* ja rajoittamaton tallennusaika

Alkuperäinen LUMIX GH5 mahdollisti 4K 60p/50p -videotallennuksen DLSM-kameralla. Nyt voit laajentaa luovuuttasi uuden LUMIX GH5S:n avulla, joka vie ominaisuudet entistä pidemmälle ja sisältää ensimmäistä kertaa** Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) 60p/50p* -videotallennuksen. Lisäksi tallennusaikaa ei ole rajoitettu*** edes kuvattaessa FHD- tai 4K-videota.

* Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) -resoluutio, jonka on määrittänyt Digital Cinema Initiatives (DCI).
** Tammikuun 8. päivästä 2018 digitaalisena yhden linssin peilittömänä kamerana, jota täydentää Cinema 4K (C4K: 4096 x2160) -resoluutio, jonka on määrittänyt Digital Cinema Initiatives (DCI). Panasonicin tutkimuksen mukaan.
*** Riippuen SD-kortin kapasiteetista ja akun käyttöiästä.

10-bittinen sisäinen 4:2:2-tallennus

LUMIX GH5S esittelee vallankumouksellisen sisäisen 10-bittisen 4:2:2 C4K/4K -videotallennuksen. 10-bittinen tallennus toistaa esimerkiksi kaikki taivaan tai auringonlaskun sävyjen pienet erot ilman raitoja, joita helposti esiintyy 8-bittisessä tallennuksessa. Mahdollisuus luoda video kameran sisällä tuo uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen tapahtumien keskellä. Voit myös tallentaa 10-bittistä 4:2:2-videota SD-kortille samalla, kun syötät elävän kuvan signaalia täysikokoisen HDMI-portin* kautta ulkoiseen näyttöön tai tallentimeen. 10-bittinen 4:2:2-tallennus mahdollistaa todenmukaiset värit ja sävytyksen yli miljardissa värissä ja neljä kertaa 8-bittisen tallennuksen tonaliteetilla, mikä sopii ammattimaisiin tarkoituksiin.

* 10-bittiselle C4K/4K 4:2:2 60p/50p -videolle vain lähtö

Esiasennettu V-LogL-videotallennustoiminto

Neutraali tai tasainen logaritminen (”log”) gammakäyrä tallentaa laajan dynaamisen alueen kuvia, mikä sopii ihanteellisesti värien sävytykseen. Lisäksi LUT-näyttötoiminto helpottaa valotusta ja auttaa näyttämään ohjesisältöä (esimerkiksi V-LogL Rec.709 antaa HDTV-vaikutelman).

Hybrid Log Gamma 4K HDR -videoille

HDR (High Dynamic Range) on toimintatila, joka toistaa kuvan kirkkaat ja tummat alueet sellaisina kuin ihmissilmä ne näkee. Voit valita Hybrid Log Gamma (HLG) -asetuksen valokuvatyyliksi.

Useita kuvasuhteita – LUMIX GH5S:n yksinoikeus!

LUMIX GH5S -anturi käsittelee useita kuvasuhteita; 4:3, 17:9, 16:9 ja 3:2. Tehokkaiden kuvapisteiden laajojen marginaalien ansiosta polttoväli ei muutu näissä kuvasuhteissa. Tämä toiminto on käytettävissä valokuvauksessa, 4K- ja C4K-videokuvauksessa sekä anamorfisessa tilassa. Sen avulla voi hyödyntää objektiivin kuvakulman koko laajuudeltaan ja kuvata todella vaikuttavia kuvia!

Myös suurempaa anturia käytettäessä voidaan saavuttaa korkeampia lukunopeuksia. Rolling shutter -efektin vääristymää vaimennetaan LUMIX GH5:ssa noin 1.3x suurilla lukunopeuksilla kuvattaessa videota tai käytettäessä sähköistä suljinta.

Enintään 10x hidastettu video – VFR (Variable Frame Rate)

Videon visuaalisuutta voi lisätä entisestään valitsemalla LUMIX GH5S:n useista efekteistä. VFR-toiminnolla voit kuvata nopeutettuja tai hidastettuja videoita C4K/4K-laatuisina (60 fps enintään 2,5x hidastettuna*) tai Full HD -laatuisina (240 fps enintään 10x hidastettuna*). Videon pikanopeusefektien kuvanopeus on vähintään 2 fps.

*24p-toistossa. Efektin voimakkuus riippuu tallennusmuodosta ja taajuudesta, ja kuvakulma kaventuu, jos valitset kuvanopeudeksi vähintään 204 ruutua.

4:2:2 10-bittinen HDMI-livelähtö ja samanaikainen sisäinen tallennus

LUMIX GH5S pystyy toistamaan reaaliaikaista 10-bittistä 4:2:2-kuvaa ulkoiseen näyttöön valinnaisen HDMI-kaapelin (täysikokoinen tyyppi A) kautta ja samanaikaisesti tallentamaan sisäisesti 10-bittisenä 4:2:2-kuvana*. Se sopii ammattimaiseen videokuvaukseen, joka vaatii kuvanlaadun tarkkaa valvontaa tai laadukasta tallennusta ulkoisiin koodekkilaitteisiin (kuten ProRes).
LUMIX GH5S:n mukana toimitetaan HDMI-kaapelin lukitsin, joka estää kaapelin irtoamisen kuvauspaikalla.

* C4K/4K 60p/50p on vain lähtö

TC IN/OUT -liitin

Aikakoodi voidaan synkronoida ulkoisen laitteen kanssa mukana toimitetun BNC-muuntokaapelin avulla. Tämä mahdollistaa helpomman epälineaarisen aikajanan editoimisen useilla kameroilla.

LINE-tulon tuki

LINE-tulo on tuettu 3,5 mm:n liittimellä. Se helpottaa äänten tuomista ulkoisista äänentoistolaitteista ja tehostaa videoiden tuotantoa.

 • Herkkä 10.2 megapikselin Multi Aspect -kuvakenno
 • ISO-herkkyys jopa 51 200 (204 800 jatkettuna)
 • Videokuvaus Cinema 4K, jopa 60p/50p @ 150 Mbs
 • 4:2:2 color sampling with 10 bit color depth
 • Hybrid Log Gamma 4K HDR -videoille
 • Time Code IN/OUT -liitin
 • Ulkoinen mikrofonilähde ja kuulokeliitäntä
 • Sähköinen etsin OLED-teknologialla, 3 680K pisteet, 0,76x suurennos
 • Selkeä ja kirka 3.2" kosketusnäyttö
 • Sisäänrakennettu WiFi ja Bluetooth kuvien langattomaan siirtoon
 • Nopea ja herkkä automaattitarkennus jopa -5 EV
 • 4K kuva: Jatkuva kuvaus jopa 60 fps @ 8 megapixel
 • Sähköinen suljin 1/16 000 sec
 • Roiskeen, pölyn ja kylmänkestävä metallikuori
 • Kaksois SD -korttipaikka, UHS II -ja V90 -yhteensopiva
 • Akkukahva DMW-BGGH5 saatavilla lisävarusteena

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...