Olympus LS-P4 -PCM-tallennin

Olympus LS-P4 -PCM-tallennin

199,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

LS-P4 on yksi maailman ensimmäisistä Linear PCM -tallentimista, jotka tukevat FLAC-tiedostomuotoa. Voit tallentaa lähes täydellisiä 96kHz/24-bit-äänityksiä, jotka ylittävät CD-laatutason – tiedostokoolla, joka on jopa 30 % pienempi kuin PCM WAV. Takuu 2 vuotta.

  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Sinun laitteesi. Sinun asetuksesi.

Voit myös käyttää LS-P4-tallenninta korkeatasoisena FLAC-tiedostojen mediasoittimena tai WAV- ja MP3-musiikkisoittimena. USER-tilan taajuuskorjaimen ansiosta voit mukauttaa toistoasetukset mieleiseksesi helposti. Voit jopa kuunnella hi-res-musiikkipalveluista lataamiasi kappaleita.

Luonnollinen ääni. Tasaisemmat tallenteet.

LS-P4 on yksi ensimmäisistä Linear PCM -tallentimista, jossa on sisäänrakennetut häivytystehosteet. Se nostaa vähitellen äänilähteen äänitasoa ensi sekunnista alkaen, ja vähentää viimeisen sekunnin äänenvoimakkuutta. Näin ollen kappaleet vaihtuvat luonnollisesti live-äänilähteitä tallennettaessa, ja häiritsevät napsahdukset suodattuvat pois.

Luovat tallenteet. Ainutlaatuinen ääni.

Ylidubbaa helpommin LS-P4-tallentimella. Luo omat musiikkitallenteesi kuuntelemalla alkuperäinen ääniraitasi ja taltioimalla samalla uusi raita uuden kappaleen luomiseksi. Voit esimerkiksi taltioida oman rumpustemmasi, palata alkuun ja dubata päälle rytmin ja basson, ennen kuin lisäät lauluraidan lopulliseen miksaukseen.

Täydellinen kumppani.

Ohut ja pienikokoinen laite, joka on helppo ottaa mukaan: LS-P4 on monipuolinen ja korkeatasoinen äänitallennin ja musiikkisoitin, jossa yhdistyvät korkea äänenlaatu ja helppokäyttöisyys. Kirkas ja dynaaminen videoääni ja musiikki ovat nyt ulottuvillasi.

Hämmästyttävän kompakti.

Voit ottaa LS-P4-äänitallentimen mukaasi minne ikinä menetkin, kun haluat taltioida ääntä videolle, kuunnella musiikkiasi ja paljon muuta. Se on 60 % pienempi kuin suosittu Olympus LS-14 -tallennin ja jopa 45 % kevyempi kuin vuoden 2016 suosituin älypuhelin.

Kysy tästä tuotteesta