National Geographic Australia NG AU 5350 -reppu

National Geographic Australia NG AU 5350 -reppu

215,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 2-4 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Kamerareppu rungolle ja jopa 70-200mm F2.8 + 5 objektiivia. Sisämitat: 29 x 40 x 15. Takuu 5 vuotta.

tuotetunnus (SKU) NG AU5350
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

  • Laadukas reppu matkakuvaajille
  • Soveltuu: DSLR jossa 70-200 F2.8 kiinnitettyna sekä 5 ylim. objektiivia
  • Muokattava tilanjakaja, jolla repusta saa omia tarpeita vastaavan
  • Manfrotto Protection System iskunvaimennus ja kamerasuoja
  • Soveltuu myös päivälaukuksi

Australia 5350 -reppu säilyttää kuvausvarusteet varmasti. Laukuissa käytetyt materiaalit ovat saaneet inspiraationsa Australian luonnon sekä meren punaisista ja sinisistä sävyistä. Laukut on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Aito italialainen nahka ja vedenpitävä kangas korostavat Australian luontoa ja värejä. Laukkujen sisustat on vuorattu värikkäillä, eukalyptuksen lehtiä kuvaavilla kuvioilla. Raikas uusi ulkoasu auttaa kuvaajaa pitämään rentoa ja matalaa profiilia. Tunnettu Manfrotto Protection System takaa, että kuvaustarvikkeet kulkevat mukana varmasti ja suojattuina.

Tämä reppu sopii niin aavikolle kuin kaupunkiin. Sen sisältöön pääsee käsiksi selkäpuolelta ja reppuun mahtuu keskisuuri DSLR, kuten esimerkiksi Canon 5D Mark IV tai Nikon D750, johon on kiinnitetty 70-200 mm F2.8, maksimissaan 5 ylimääräistä objektiivia ja / tai tarvikkeita. Muokkaamalla tilanjakajaa myös kompakti järjestelmäkamera mahtuu reppuun. Kameraosasto on piilotettuna kehon lähelle repun selkäosaan, mikä takaa arvokkaiden varusteiden turvallisen säilyttämisen. Sisältöön pääsee käsiksi myös repun sivusta, mikä mahdollistaa tarvikkeiden nopean käyttöönoton.

Reppu muuntuu kätevästi myös arkirepuksi irrottamalla sisäosan tilanjakaja. NG Reppu Australia AU 5350:ssa on tilaa maksimissaan 15” kannettavalle tietokoneelle. Lisäksi repussa on useita taskuja sisässä ja ulkopuolella henkilökohtaisille tarvikkeille. Repun ulkopuolella on kätevä jalustakannatin.

Kysy tästä tuotteesta