National Geographic Australia NG AU 5310 -reppu/laukku, kolme kantotapaa

National Geographic Australia NG AU 5310 -reppu/laukku, kolme kantotapaa

199,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Uudenlainen kameralaukku – kolme eri kantotapaa: reppuna, olkalaukkuna tai käsilaukkuna. Sisämitat: 27 x 38 x 13. Takuu 5 vuotta.

tuotetunnus (SKU) NG AU5310
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

  • 3 kantotapaa: reppuna, olkalaukkuna, käsilaukkuna
  • Soveltuu: DSLR jossa 70-200 F2.8 kiinnitettyna runkoon sekä 2-3 ylim. objektiivia
  • Muokattava tilanjakaja, jolla repusta saa omia tarpeita vastaavan
  • Manfrotto Protection System iskunvaimennus ja kamerasuoja
  • Soveltuu myös päivälaukuksi

Australia 5310 -reppu säilyttää kuvausvarusteet varmasti. Laukuissa käytetyt materiaalit ovat saaneet inspiraationsa Australian luonnon sekä meren punaisista ja sinisistä sävyistä. Laukut on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Aito italialainen nahka ja vedenpitävä kangas korostavat Australian luontoa ja värejä. Laukkujen sisustat on vuorattu värikkäillä, eukalyptuksen lehtiä kuvaavilla kuvioilla. Raikas uusi ulkoasu auttaa kuvaajaa pitämään rentoa ja matalaa profiilia. Tunnettu Manfrotto Protection System takaa, että kuvaustarvikkeet kulkevat mukana varmasti ja suojattuina.

Tämä reppu sopii niin aavikolle kuin kaupunkiin – tämä uusi kolme kantotapaa omaava reppu on ensimmäinen lajissaan. Olkahihna on helppo irrottaa/kiinnittää, ja avaamalla takaosan vetoketjun pääsee käsiksi repun kantohihnoihin. Sisäosan pehmustettuun tilaan mahtuu keskisuuri DSLR, kuten esimerkiksi Canon 5D Mark IV tai Nikon D750, johon on kiinnitetty 70-200 mm objektiivi sekä maksimissaan 2-3 ylimääräistä objektiivia. Reppu soveltuu erilaisten kuvaajien tarpeisiin kätevän, muokattavan tilanjakajan ansiosta. Repussa on myös erillinen osasto maksimissaan 13” kannettavalle tietokoneelle ja repun ulkopuolella on kätevä pidike jalustalle. Etuosan kolme vetoketjua avaavat osastot, joissa säilyvät kaikki tarpeelliset tarvikkeet.

Kysy tästä tuotteesta