National Geographic Australia NG AU 2350 Messenger S -olkalaukku

National Geographic Australia NG AU 2350 Messenger S -olkalaukku

129,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 15 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 2-4 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Olkalaukku peilittömälle kameralle ja jopa 70-200mm F4 (ei kiinnitettynä) + 2 objektiivia. Sisämitat: 29 x 19 x 10. Takuu 5 vuotta.

tuotetunnus (SKU) NG AU2350
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

  • Pieni laadukas Messenger-laukku matkakuvaajille
  • Soveltuu: Peilitön järjestelmäkamera zoom objektiivilla ja 2 objektiivia, joista jopa 70-200 ei kiinnitettynä
  • Täysin muokattava tilanjakaja
  • Manfrotto Protection System iskunvaimennus ja kameran suoja
  • Soveltuu erinomaisesti päivälaukuksi

Australia AU 2350 Messenger S säilyttää kuvaustarvikkeet varmasti. Laukussa käytetyt materiaalit ovat saaneet inspiraationsa Australian luonnon sekä meren punaisista ja sinisistä sävyistä. Laukut on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Aito italialainen nahka ja vedenpitävä kangas korostavat Australian luontoa ja värejä. Laukkujen sisustat on vuorattu värikkäillä, eukalyptuksen lehtiä kuvaavilla kuvioilla. Raikas uusi ulkoasu auttaa kuvaajaa pitämään rentoa ja matalaa profiilia. Tunnettu Manfrotto Protection System takaa, että kuvaustarvikkeet kulkevat mukana varmasti ja suojattuina.

Tämä laukku sopii niin aavikolle kuin kaupunkiin – tämä uusi pieni olkalaukku soveltuu erinomaisesti päivittäiseen kuvaukseen sekä kuvausretkille. Siihen mahtuu peilitönjärjestelmäkamera, johon on kiinnitetty 24-70mm zoom objektiivi, 70-200mm f4 objektiivi ja 1 ylimääräinen linssi. Siinä on pehmustettu osasto iPadille. Laukussa on vetoketjullisia osastoja ulko-ja sisäpuolella henkilökohtaisille tavaroille. Säädettävä olkahihna ja olkapehmuste takaavat käyttömukavuuden.

Kysy tästä tuotteesta