National Geographic Australia NG AU 2250 Holster -olkalaukku, 2-kantotapaa

National Geographic Australia NG AU 2250 Holster -olkalaukku, 2-kantotapaa

85,00 

Saatavuus: 2-4 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Olkalaukku pienelle peilittömälle kameralle kit objektiivilla, sekä 1 objektiivi. Sisämitat: 19 x 13 x 8. Takuu 5 vuotta.

tuotetunnus (SKU) NG AU2250
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

  • Kaksi kantotapaa: olkalaukku tai vyölaukku
  • Soveltuu: peilitön kamera, johon kiinnitettynä zoom objektiivi sekä ylim. objektiivi
  • Täysin muokattava tilanjakaja
  • Manfrotto Protection System iskunvaimennus ja kameran suoja
  • Soveltuu erinomaisesti päivälaukuksi

Australia Holster säilyttää kuvaustarvikkeet varmasti. Laukussa käytetyt materiaalit ovat saaneet inspiraationsa Australian luonnon sekä meren punaisista ja sinisistä sävyistä. Laukut on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin ja laadukkaisiin materiaaleihin. Aito italialainen nahka ja vedenpitävä kangas korostavat Australian luontoa ja värejä. Laukkujen sisustat on vuorattu värikkäillä, eukalyptuksen lehtiä kuvaavilla kuvioilla. Raikas uusi ulkoasu auttaa kuvaajaa pitämään rentoa ja matalaa profiilia. Tunnettu Manfrotto Protection System takaa, että kuvaustarvikkeet kulkevat mukana varmasti ja suojattuina.

Tämä laukku sopii niin aavikolle kuin kaupunkiin – laukku soveltuu täydellisesti kompaktille järjestelmäkameralle kuten Olympus Pen Series, Fujifilm X-E / M / a-sarja ja Sony Alpha 5000/6000-sarja kitobjektiivilla ja ylimääräisellä zoom objektiivilla. Irrottamalla laukun sisässä olevan tilanjakajan siihen mahtuu myös keskikoon DSLR-kamera. Laukkua voi käyttää perinteisenä olkalaukkuna tai vyölaukkuna irrottamalla olkahihnan ja kiinnittämällä sen laukun takaosan renkaisiin. Laukusta saa entistä kompaktimman yhdistämällä kaksi solkea. Vetoketjulliseen etutaskuun voi säilöä henkilökohtaiset tarvikkeet.

Kysy tästä tuotteesta