Manfrotto Element Traveller Big -hiilikuitujalustapaketti

TELEFOTO SUOSITTELEE!

Manfrotto Element Traveller Big -hiilikuitujalustapaketti

229,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Pienikokoinen matkajalusta Arca Swiss yhteensopivalla kuulapäällä ja jalustakassilla. Yksi jaloista on irrotettavissa monopodiksi. Maksimikorkeus 141cm/164cm, kuljetuspituus 41,5cm, paino 1,4kg, kantavuus 8kg

Tuotetunnus (SKU): MKELEB5CF-BH
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle (eng)


Rekisteröi ostamasi Manfrotto tuote täällä. Useimpiin tuotteisiin saatavana jatkotakuu, joka vaihtelee 1-8 vuoden välillä. Kokonaistakuu siis jopa 10 vuotta!


 

MANFROTTO Element Traveller Big, hiilikuitu on loistava valinta kuvaajille, jotka tarvitsevat jalustaa, joka on luotettava, kevyt ja helppo kuljettaa mukana.

MANFROTTO Element Traveller Big, hiilikuitu on kompakti ja jykevä hiilikuitujalusta, joka on myös todella monipuolinen. Sen maksimi korkeus on 164 cm, ja lyhimmillään se on vain 41,5 cm lyhyt, mikä saa sen mahtumaan helposti laukkuun.

Jalustan jalat levittäytyvät itsenäisesti ja niillä on kolme kulmavaihtoehtoa, mikä mahdollistaa monipuolisen asemoinnin lähes millä tahansa alustalla. Lukitusmekanismi mahdollistaa valokuvaajan pääsyn täydellisen sijoittumisen sujuvin ja nopein liikkein, mikä antaa heille vapauden keskittyä kuvaamiseen.

MANFROTTO Element Traveller Big, hiilikuitu  vie älykkään matkustamisen uudelle tasolle: tämä kevyt ja älykäs jalusta on muotoiltu niin, että integroituna on täysikokoinen monopodi. Irrota vain jalustan pehmustetuilla suojilla varustetut jalat ja kiinnitä keskipilari siihen käyttääksesi monopodia.

Koska matkajalustoilta vaaditaan keveyttä, jalustan keskipilarista löytyy jousikäyttöinen koukku lisäpainon kiinnittämiseen, mikä tuo lisävakautta tarpeen tullen.

MANFROTTO Element Traveller Big, hiilikuitu on ideaali kompakteille järjestelmäkameroille, ja DSLR-kameroille, ja se selviää 200 mm:n objektiivista. Sen maksimi kuormitus on 8 kg. Alumiininen kuulapää on valmistettu takaamaan pehmeät liikkeet kuvattaessa sekä varusteita sijoittaessa haluttuun asentoon. Mikäli maisemakuvaus on juttusi, tulet ihastumaan kuulapään erilliseen panorointilukitukseen, joka mahdollistaa loistavien panoraamakuvien tallentamisen helposti sekä tarkasti, kiitos 360 ° pan-indeksin.

Kuulapää toimitetaan Arca-Swiss-yhteensopivalla pikakiinnityslevyllä.

MANFROTTO Element Traveller Big, hiilikuitu toimitetaan pehmustetussa säilytys-/kuljetuslaukussa.

Kysy tästä tuotteesta