Delkin SDXC Prime 2000x, UHS-II, 256GB -muistikortti

Delkin SDXC Prime 2000x, UHS-II, 256GB -muistikortti

195,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Lukunopeus jopa 300MB/s, kirjoitusnopeus 100MB/s. Takuu 10 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): DDSDB1900256
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Tallenna virheetöntä 4K-materiaalia, ilman korruptiota tai pudotettuja ruutuja Delkin SD Prime 2000X UHS-II (U3/V60) -muistikortilla. Kortti on yhteensopiva minkä tahansa kameran kanssa, joka hyväksyy Class 10-, UHS-I- tai UHS-II SD-muistikortit. 2000X SD-kortti on huippunopea ja se on optimoitu uusimpiin DSLR- ja videokameroihin. Se on nopein kortti mihin tahansa SD-kameraan, ja tarjoaa suorituskykyä, johon voi luottaa missä vain.

HD, 4K & RAW
2000X SD UHS-I / UHS-II -kortin tallennusnopeus ylittää 100 MB/s, mikä mahdollistaa arjen kuvaamisen siinä missä 4K- ja Full HD-videotkin. Kortti tukee myös sarjakuvausta, jonka avulla voit tallentaa nopeasti tulevat RAW-kuvat luotettavasti. Kortti takaa vähintään 60 MB/s (Video Speed Class 60 (V60)) jatkuvan kirjoitusnopeuden, mikä mahdollistaa usean tiedoston siirtämisen samanaikaisesti, ja varmistaa materiaalin tallentamisen luotettavasti ja nopeasti.

Tehokas Workflow
Järjestelmä voi purkaa tiedostoja jopa 300 MB/s nopeudella, 2000X SD-kortti takaa nopean ja tehokkaan tiedostonsiirron kortilta tietokoneeseen. Kortti parantaa käyttäjän workflowta dramaattisesti, ja vähentää siirtoaikaa yli puolella. Tämä sopii erinomaisesti valo- ja videokuvaajille, joiden täytyy nopeasti purkaa siirtää materiaali talteen ja palaamaan kuvauksiin.

Luotettava ja kestävä
SD-kortti on tehty kestämään myös vaativimmat kuvausolosuhteet. Kortti suunniteltu kestämään vettä, iskuja, pölyä ja jopa röntgensäteitä. Kortissa on sisäänrakennettu virheenkorjaus, joka takaa kortin pitkäikäisyyden. Jokaisella Delkin-kortilla on rajoitettu elinikäinen takuu (Delkin Limited Lifetime Warranty).

  • HD, 4K & RAW Burst
  • Veden-, iskun- ja säteilynkestävä
  • Max lukunopeus: 300 MB/s
  • Max kirjoitusnopeus: 100 MB/s
  • Hitain kirjoitusnopeus 60 MB/s
  • UHS-II Speed Class 3 (U3)
  • Backwards Compatible with non-UHS-II hosts

Kysy tästä tuotteesta