Canon PowerShot G7 X Mark II Premium KIT

NYT
-19%
On Sale
Sale!
%
Off
19
Save 140 €
140€
140
Cashback 30 €
tai
Ostohyvitys 50 €

Canon PowerShot G7 X Mark II Premium KIT

729,00  589,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Tämän pienikokoisen kompaktikameran suuri 1,0 tuuman kenno, valovoimainen (f/1,8–2,8) Canon-objektiivi ja laadukas DIGIC 7 -kuvaprosessori auttavat saamaan laadukkaita, järjestelmäkameratasoisia kuvia ja videoita.
Premium KIT:ssä mukana DCC-1880 nahkalaukku sekä 16GB SDHC -muistikortti
Osta tämä tuote meiltä 1.11.2018-31.1.2019 välisenä aikana, saat joko 30 € cashbackin tilillesi, tai 50 € ostohyvitystä seuraavaa Canon ostostasi varten. Lue lisää

tuotetunnus (SKU) 1066C013
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Taskuun sopiva ammattitason kamera

Tämä järjestelmäkameran tasoinen taskukokoinen kamera tuottaa kauniit ja terävät kuvat ja vakaat videot kaikissa tilanteissa suuren 1,0 tuuman CMOS-kennon, tehokkaan DIGIC 7 -kuvaprosessorin, Canonin tarkan optiikan ja Dual Sensing IS -tekniikkaa käyttävän neljän askelen kuvanvakaimen ansiosta.

Laadukkaita videoita ja kuvia

Kuvaa ammattitasoisia Full HD 60p -videoita helposti luovilla käsisäädöillä manuaalisessa videokuvaustilassa ja jaa ne muiden kanssa. Tarkennuksen korostustoiminto tuottaa poikkeuksellisen terävyyden, ja kosketustarkennuksella saat videoihin elokuvamaisia tarkennusajoja. Edistyksellinen viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain, jossa on automaattinen vesivaaka, varmistaa vakaat ja sulavat videot myös liikkeessä kuvatessasi.

Nopea jakaminen ja helppo varmuuskopiointi

Voit liittää kameran yhteensopivaan älylaitteeseen yhdellä napautuksella dynaamisen NFC-toiminnon avulla ja jakaa kuvat ja videot kätevästi Wi-Fi-yhteydellä Canon Camera Connect -sovelluksen kautta. Kuvaa etäyhteydellä älylaitteesta, jonka kautta voit hallita kaikkia kameran säätöjä, ja varmuuskopioi uudet kuvat automaattisesti iristaan tai muihin pilvipalveluihin.

Helppokäyttöiset säädöt

Käytä kameraa helposti kaksitoimintoisella objektiivin säätörenkaalla ja siirry yhtäjaksoisen ja vaiheittaisen toiminnon välillä nopeasti ja kätevästi. Kuva-asetusten ja 14-bittisen RAW-kuvauksen ansiosta kamera integroituu saumattomasti EOS-työnkulkuun, ja kameran sisäisen RAW-kuvien käsittelyn ansiosta voit jakaa laadukkaita kuvia myös muualta kuin kotoa.

Vaivatonta luovuutta

Suuren 9-lamellisen aukon ansiosta saat kuviin kauniin taustan sumennuksen ja säädät helposti terävyysaluetta. DIGIC 7 -kuvaprosessori takaa yllättävissä kuvaustilanteissa nopeat vasteajat ja tasaisen 8 kuvan sekuntinopeuden jopa täyden tarkkuuden RAW-tilassa. Kameran intervallikuvauksella voit kuvata upeita ja helposti jaettavia lyhyitä videoita.

Kysy tästä tuotteesta