Canon EF 85mm F1.2 L II USM

Canon EF 85mm F1.2 L II USM

2099,00 

tai esim.
104 €/kk (24kk) Kuukausierä Nettiluotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 104 €/kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta: 2486 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Legendaarinen huippulaadukas muotokuvaobjekti. Suodinkierre 72mm. Vastavalosuoja ES-79II ja kotelo mukana. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 1056B005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 125 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

L-sarjan laatua
EF 85 mm F 1,2L IS USM II -objektiivi edustaa Canonin tarkkuusobjektiivien kärkeä. Ammattilaisille suunnatussa L-sarjassa yhdistyvät erinomainen kuvanlaatu ja käytettävyys sekä pölyn- ja kosteudenkestävä rakenne.

Suuri valovoima F 1,2
Objektiivin valovoima on F 1,2, joten se soveltuu kuvaukseen heikossa valaistuksessa ilman salamaa. Suuri valovoima mahdollistaa myös syväterävyyden tarkan säädön esimerkiksi henkilökuvauksessa.

Laadukas taustan pehmennys
Tarkasti pyöreä himmenninaukko pehmentää taustaa kauniisti ja tasaisesti, kun kohde halutaan erottaa käyttämällä suurta aukkoa.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
Rengasmallinen ultraäänimoottori käyttää ultraäänitaajuudella tapahtuvaa värähtelyä, jonka ansiosta automaattitarkennus on nopeaa ja lähes äänetöntä. Nopea prosessori ja optimoidut AF-algoritmit nopeuttavat automaattitarkennusta. Hyvä tarkennusmoottorin pitovoima takaa, että tarkentava objektiiviryhmä pysähtyy luotettavasti ilman ylivärähtelyä. Elektroninen käsintarkennus on aina käytettävissä ilman, että sinun täytyy kytkeä automaattitarkennus pois päältä.

Super Spectra -pinnoite
Linssielementtien Super Spectra -pinnoitteet vähentävät tehokkaasti heijastumia ja haamukuvia, joille digitaalikamerat ovat alttiita kirkkaan kuvakennojen pinnan takia. Linssipinnoite myös parantaa väritasapainoa ja terävöittää kontrastia. Kuvista tulee eläviä ja kirkkaita.

Etäisyystietojen siirto E-TTL II -salamajärjestelmään
Objektiivi siirtää etäisyystiedot kameran E-TTL II -salamajärjestelmään, jotta salamavalotuksen mittaus on optimaalista kaikissa kuvaustilanteissa.

Lisävarusteet
EF 85 mm F 1,2L USM II -objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja ja pehmeä laukku.

Tekniset tiedot

kuvakulma: 28 astetta 30 min.
pienin aukko: 16
lähin tark. etäisyys: 0.95 m
suurennuskerroin: 0.11
suodinkierre: 72 mm
paino: 1025 g
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,25-0,15
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 0,43-0,33
Telejatke: ei

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...