Canon EF 85mm F1.4 L IS USM

Cashback 125 €
tai
Ostohyvitys 190 €

Canon EF 85mm F1.4 L IS USM

1599,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Tämä nopea muotokuvausobjektiivi takaa kirkkaat ja terävät kuvat, joissa on upea kontrasti ja värimaailma. Takuu 2 vuotta. Suodinkierre 77mm. Vastavalosuoja ET-83E mukana.
Osta tämä tuote meiltä 1.11.2018-31.1.2019 välisenä aikana, saat joko 125 € cashbackin tilillesi, tai 190 € ostohyvitystä seuraavaa Canon ostostasi varten. Lue lisää

tuotetunnus (SKU) 2271C005
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Valmistajan sivulle

Kuvaa upean tarkkoja muotokuvia ja kerro oma tarinasi

Tämä nopea muotokuvausobjektiivi takaa kirkkaat ja terävät kuvat, joissa on upea kontrasti ja värimaailma. Ihanteellinen suuren tarkkuuden kennoille! Air Sphere -pinnoite ehkäisee haamukuvia ja heijastumia, ja suuri aukko f/1.4 tuottaa kapean terävyysalueen.

Suuri ja kirkas aukko takaa tarkan tuloksen kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa

Nopea aukko f/1.4 takaa loistavan tarkennuksen ja lyhyen valotusajan jopa heikossa valaistuksessa. Suuren aukon tarjoama kapea terävyysalue luo kuviin kauniin taustan pehmennyksen, joka antaa muotokuviin upeaa syvyyttä.

Sujuva ja tarkka neljän askelen kuvanvakaus

Haastava valaistus voi pilata upean kuvan. Objektiivin neljän askelen kuvanvakain ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia ja helpottaa siten sekä still- että videokuvaamista haastavissa olosuhteissa.

Herkkä, huippunopea ja tarkka automaattitarkennus mahdollistaa ketterän tarkennuksen

Uuden nopean ja tarkan automaattitarkennustekniikan ansiosta objektiivi pysyy menossa mukana ja tarkentaa lähes äänettömästi. Selkeät tarkennuksen merkinnät ja täydellinen automaattitarkennuksen yhteensopivuus kaikkien EOS-kameroiden kanssa tekee objektiivista täydellisen kumppanin sekä still- että videokuvaajille.

Kestävä rakenne, erinomainen säänkestävyys, täydellinen yhteensopivuus

Iskuja vaimentavalla tarkennusrenkaalla varustettu runko kestää käyttöä ja toimii moitteettomasti kaikissa olosuhteissa. Objektiivin etu- ja takaelementtien fluoripinnoite suojaa pölyltä ja kosteudelta, ja tarkat etäisyysmerkinnät mahdollistavat E-TTL-mittaukset salamaa käytettäessä.

Luovuus ja tehokkuus samassa paketissa

Koska hyvä objektiivi on avain laadukkaisiin kuviin, kaikki L-sarjan objektiivit on suunniteltu parasta suorituskykyä tavoitellen. Täydellinen automaattitarkennuksen yhteensopivuus Dual Pixel CMOS AF -kennojen kanssa takaa upean lopputuloksen sekä still- että videokuvia kuvattaessa.


Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...