Canon EF 70-200mm F2.8 IS L USM II + Lahjakortti 250 €

-5%
On Sale
Sale!
%
Off
5
Save 114 €
114€
114

Canon EF 70-200mm F2.8 IS L USM II + Lahjakortti 250 €

2299,00  2185,00 

tai esim.
108 €/kk (24kk) Kuukausierä Nettiluotolla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: 108 €/kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta: 2584 €
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Ammattitasoinen L-sarjan zoom-objektiivi, jossa keskipitkä telepolttoväli, tehokas kuvanvakain ja f/2,8-valovoima. Suodinkierre 77mm, hintaan sis. vastavalosuoja ET-87, jalustapanta ja kotelo. Takuu 2 vuotta.
Ostaessasi tämän objektiivin meiltä 1.3.-30.4. välisenä aikana, saat 250 euron lahjakortin kaupanpäälle.

tuotetunnus (SKU) 2751B005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 125 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

L-sarjan laatua
Laadukas, luotettava ja monipuolinen EF 70-200 mm f/2,8L IS II USM on monien ammattikuvaajien eniten käyttämä objektiivi ja siinä on Canonin huipputasoisen L-sarjan optiikka. Kestävän rakenteen ja hyvän kosteus- ja pölysuojauksen ansiosta objektiivi sopii ankariinkin sääoloihin.

Hyvä valovoima
f/2,8 valovoima takaa erinomaisen suorituskyvyn hämärässä valaistuksessa. Suuren valovoiman ansiosta on mahdollista käyttää kapeaa syväterävyyttä, jolloin kuvan kohde korostuu taustaa vasten.

Kuvanvakain
Canonin 4 askeleen kuvanvakaimen (IS) ansiosta objektiivilla voi kuvata hämärässä valaistuksessa ilman jalustaa. Kuvanvakainjärjestelmän ansiosta kuvaaja voi käyttää jopa 4 valotusaskelta pidempää valotusaikaa kuin tavallisesti kuvan tarkkuudesta tinkimättä.

Fluoriitti- ja UD (ultra low dispersion) -linssielementit takaavat erinomaisen kuvanlaadun
Canonin ainutlaatuinen korkealuokkainen fluoriittilinssielementti minimoi kromaattiset poikkeamat. Fluoriittilinssielementin lisäksi 5 UD-linssielementtiä takaavat loistavan kuvan laadun, hyvän kontrastin ja luonnolliset värit koko zoomausalueella.

Pyöreä himmenninaukko, jossa 8 himmenninlamellia, luo kauniin taustapehmennyksen
Pyöreässä himmenninaukossa on 8 himmenninlamellia, joten kuviin voi luoda kauniin bokehin, joka nostaa kohteen esiin taustasta kuvattaessa suurella aukolla.

Nopea ja hiljainen automaattitarkennus
Rengastyyppinen USM (Ultrasonic Motor) -moottori ja uusi automaattitarkennuksen algoritmi takaavat huippunopean ja erittäin hiljaisen automaattitarkennuksen. Siirtyminen jatkuvaan, mekaaniseen käsintarkennuksen on mahdollista poistumatta automaattitarkennustilasta. Pienin tarkennusetäisyys on nyt vain 1,2 m, joten kuvaaja pääsee entistä lähemmäs tapahtumien keskipistettä.

Lisävarusteet
Objektiivin mukana toimitetaan vastavalosuoja ET-87, joka ehkäisee heijastuksia, irrotettava jalustan sovite ja pehmeä laukku LZ 1326.

Tekniset tedot

Digital RevTV

Suorituskykyinen L-sarjan telezoom-objektiivi
f/2,8 valovoima takaa hyvät hämäräkuvaus ominaisuudet
4 askelen kuvanvakain
Fluoriitti- ja UD-linssielementit
Entistä kestävämpi
1,2 m:n pienin tarkennusetäisyys
Hyvä kosteus- ja pölysuojaus
8 lamellinen himmennin
Rengastyyppinen USM-automaattitarkennusmoottori
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,28-0,06
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 0,36-0,14
Telejatke: kyllä

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...