Canon EF 50mm F1.8 STM

Canon EF 50mm F1.8 STM

129,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 15 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Edullinen F1.8-valovoiman STM-objektiivi yleiskäyttöön, heikkoon valaistukseen ja muotokuvaukseen. Suodinkierre 49mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 0570C005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 20 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Täydellinen objektiivi muotokuvaukseen
EF 50mm f/1.8 STM -objektiivi sumentaa taustan ja nostaa kohteesi upeasti esiin. Saat otettua koko ruudun täyttäviä kuvia joutumatta menemään epämukavan lähelle kuvattavaasi, jolloin hänen ilmeensä pysyy luonnollisena.

EF 50mm f/1.8 STM toimii vakio-objektiivina yhdessä täysikokoisella kennolla varustetun EOS-kameran kanssa. Kuvakulma vastaa ihmissilmän kuvakulmaa, joten objektiivi on täydellinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.

Nopea ja lähes äänetön tarkennus
Lähes äänetön STM-tarkennustekniikka toimii kuvattaessa nopeasti. Pystyt reagoimaan vauhdilla ja tallentamaan ohikiitävätkin hetket. Videokuvauksessa tarkennus toimii sulavammin ja hitaammin, jolloin jälki on ammattitasoisen upeaa.

Vakuuttaa myös heikossa valaistuksessa
EF 50mm f/1.8 STM -objektiivi päästää kennoon runsaasti valoa, joten voit jatkaa kuvaamista myös illan hämärtyessä. Tallenna tunnelmalliset hetket kellon käydessä kohti yötä – lopputulos häikäisee!

Hämmästyttävän terävä kuvanlaatu
Kiinteäpolttovälinen, ei-zoomaava objektiivi takaa erinomaisen kuvanlaadun sekä valo- että videokuvauksessa. Parannettu terävyys, tehostettu kontrasti ja vääristymien vähentäminen tekevät lopputuloksesta luonnollisen.

EF 50mm f/1.8 STM -objektiivin lasielementit on päällystetty Canonin omalla Super Spectra -pinnoitteella, joka estää heijastumien ja haamukuvien muodostumista vastavaloon kuvattaessa.

Kompakti, kätevä kuljettaa mukana
Pienikokoinen EF 50mm f/1.8 STM -objektiivi painaa vain 160 grammaa ja on 40 mm pitkä, joten se mahtuu aina mukaasi, minne tahansa menetkin. Käsitarkennusrenkaassa on hyvä käyttötuntuma, ja se löytyy helposti laskematta kameraa kasvoilta.

Kuvakulma (vaaka, pysty, kulmittain) 40º, 27º, 46º
Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää) 6/5
Himmenninlevyjen määrä 7
Pienin himmenninaukko 22
Lyhin tarkennusetäisyys (m) 0.35
Suurin suurennuskerroin (x) 0.21
Automaattitarkennuksen moottori STM
Suotimen halkaisija 49mm
Suurin halkaisija x pituus (mm) 69,2 x 39,3
Paino 159g

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...