Canon EF 35mm F2 IS USM

Canon EF 35mm F2 IS USM

565,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Kuvanvakaimella varustettu laajakulmaobjektiivi luo luonnollisen perspektiivin ja sopii hyvin kuvaamiseen käsivaralta. Vastavalosuoja EW-72 (ei mukana). Suodinkierre 67mm. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 5178B005
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 70 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Neljän askeleen kuvanvakaimella varustettu valovoimainen 35 mm:n kiinteäpolttovälinen objektiivi, joka sopii erinomaisesti kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Objektiivissa on tarkka ja nopea ultraäänitarkennus sekä erinomaisen kuvanlaadun tuottava asfäärinen linssielementti.

Luonnollinen laajakulma
EF 35 mm f/2 IS USM -vakio-objektiivin avulla voit hyödyntää kuvauksessa luonnollista perspektiiviä ja laajempaa kuvakulmaa. Objektiivi on hyvä vaihtoehto perinteisille 50 mm:n objektiiveille täyden kennokoon järjestelmäkameroihin. APS-C-kokoisilla kennoilla varustettujen EOS-kameroiden kanssa käytettäessä objektiivi tarjoaa 56 mm:n objektiivia vastaavan kuvakulman.

Kuvanvakain hämäräkuvaukseen
Heikossa valaistuksessa voidaan kuvata jopa neljä askelta suositeltua pidemmällä valotusajalla. Kuvanvakain myös tunnistaa liikkuvan kohteen panoroinnin automaattisesti ja kytkee vakautuksen pois panorointisuunnassa.

Suuri valovoima (f/2)
Suuren f/2-valovoiman ansiosta voidaan kuvata kapealla terävyysalueella. Etsinkuva on kirkas, ja heikossakin valaistuksessa voidaan käyttää lyhyttä valotusaikaa.

Edistyksellinen automaattitarkennus
Rengasmallinen ultraäänimoottori mahdollistaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Lisäksi käsintarkennus on käytettävissä koko ajan.

Edistyksellinen optiikka
Asfäärisen linssielementin ansiosta kuvanlaatu on erinomainen, ja seitsenlamellinen himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti. EF 35 mm f/2 IS USM -objektiivin lyhin tarkennusetäisyys on 24 cm, joten sen avulla pääset lähelle kohdetta.

Pieni koko
Pienikokoinen EF 35 mm f/2 IS USM mahtuu hyvin laukkuun ja sopii täydellisesti kuvajournalismiin ja kaupunkikuvaukseen.

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...