Canon EF 35mm F1.4 L II USM

Cashback
100 €

Canon EF 35mm F1.4 L II USM

1899,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Ammattitason laajakulmaobjektiivi takaa luonnollisen perspektiivin, F1.4-valovoiman ja hyvän suorituskyvyn heikossakin valaistuksessa. Suodinkierre 72mm. Takuu 2 vuotta.
Osta tämä objektiivi 15.4.-30.6. välisenä aikana, saat rahaa takaisin 250 €. Lue lisää

Tuotetunnus (SKU): 9523B005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 125 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Laajakulmanäkymä ja luonnollinen kuvakulma

Klassinen, hieman laajakulmainen 35 mm:n polttoväli on etenkin kuvajournalistien suosiossa, sillä se pystyy tallentamaan kohteen ympäristössään kuvakulmaa vääristämättä.

Erinomainen suorituskyky heikossa valaistuksessa

Suuren f/1,4-valovoiman objektiivi päästää sisään kaksi askelta enemmän valoa kuin f/2,8-valovoiman zoom-objektiivi, joten objektiivi sopii erinomaisesti käsivarakuvaukseen heikossa valaistuksessa.
Suurella aukolla kuvattaessa terävyysalueen rajaaminen onnistuu kätevästi. Kapean terävyysalueen käyttäminen on hyvä keino saada kohde erottumaan taustasta. Se on erityisen tehokas yhdistettynä objektiivin laajakulmaiseen kuva-alaan.
Objektiivin yhdeksänlamellinen himmenninaukko pehmentää tarkentumattomia alueita luonnollisesti.

Ensiluokkainen kuvanlaatu

Sinisen spektrin refraktio-optiikka on valmistettu Canonin kehittämästä orgaanisesta optisesta materiaalista. Se ehkäisee värivääristymiä korjaamalla väriaberraatiota paljon aiempia tekniikoita tarkemmin.
UD (Ultra Low-Dispersion) -optiikka ja kaksi asfääristä elementtiä takaavat uskomattoman terävyyden koko kuva-alalla – jopa silloin, kun objektiivin valovoima on suurimmillaan.
SWC-pinnoite (Subwavelength Structure Coating) tehostaa kontrastia sekä auttaa vähentämään haamukuvia ja heijastumia vastavaloon kuvattaessa.

Nopea ja huomaamaton tarkennus – ikuista yllättävät hetket

Rengasmallinen USM-automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi, joten voit kuvata häiritsemättä kohdettasi.
Myös manuaalitarkennus on käytettävissä koko ajan, joten voit säätää tarkennusta milloin tahansa tarkennustapaa vaihtamatta ja laskematta kameraa kasvoilta.

Kuvaa myös vaativissa olosuhteissa

Canonin legendaarisen L-sarjan laadukas rakenne vakuuttaa luotettavuudellaan ja tekee objektiivista kestävän. Sääsuojaus pitää pölyn ja kosteuden loitolla. Fluoripinnoite suojaa objektiivin etu- ja takaelementtiä rasvalta ja lialta ja helpottaa sen puhdistamista.

Sinisen spektrin refraktio-optiikka

Canonin kehittämä sinisen spektrin refraktio-optiikka (Blue Spectrum Refractive, BR) ehkäisee värivääristymiä kuvattaessa läpimitaltaan suurilla objektiiveilla. Canonin kehittämä orgaaninen optinen materiaali korjaa värivääristymiä tehokkaammin kuin muut tekniikat, kuten fluoriitti, Ultra Low-Dispersion (UD) tai Super UD -lasi. Värivääristymät johtuvat väriaberraatiosta, ilmiöstä, jossa eri värien valo tarkentuu eri kohtiin. EF 35mm f/1.4L II USM -objektiivissa käytetty optinen BR-materiaali minimoi tämän vaikutuksen. Objektiivin muilla elementeillä voidaan tällöin luoda kuviin paras mahdollinen terävyys ja kontrasti sekä ehkäistä heijastumia tehokkaasti.

Polttoväli: 35 mm
Linssien aukot: F/1.4
Pienin aukko: F/22
Suurennus: 0.21
Minimi tarkennusetäisyys: 28 cm
Polttovälin korjaaminen: Automaattinen, käsikäyttöinen
Enimmäiskuvakulma: 63 astetta
Objektiivin rakenne: 11 ryhmää / 14 osaa
Suodattimen koko: 72 mm
Äänikalvon laidat: 9
Objektiivin pinnoite: SWC (Subwavelength Structure Coating), Fluorine-pinnoite
Asennustyyppi: Canon EF
Ominaisuudet: UD-lasi, USM-objektiivi, jatkuva käsitarkennus, asfäärinen objektiivi, Blue Spectrum Refractive (BR) element
Muuta
Sisältyvät lisävarusteet: Vastavalosuoja, pölysuojus, linssisuojus, objektiivin kotelo

Kysy tästä tuotteesta