Canon EF 28mm F1.8 USM

Canon EF 28mm F1.8 USM

505,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 2-4 viikkoa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Laajakulmaobjektiivi, jossa on suuri valovoima, sopii hyvin käsivaralta kuvaamiseen heikossa valaistuksessa. Suodinkierre 58mm, vastavalosuoja EW-63II (ei mukana). Takuu 2 vuotta.

tuotetunnus (SKU) 2510A010
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 60 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valovoimainen laajakulmaobjektiivi

Suuri valovoima f/1,8 mahdollistaa kuvaamisen lyhyellä valotusajalla monenlaisissa valaistusoloissa ja taustan pehmentämisen terävyysaluetta säätämällä. Asfäärinen linssielementti korjaa vääristymiä ja varmistaa terävän kuvan koko kuva-alalla.
Kun EF 28 mm f/1,8 USM kiinnitetään APS-C-kennokoon kameraan, se tuottaa saman kuvakulman kuin 45 mm:n objektiivi täysikokoisella kennolla varustetussa kamerassa.

Ultraäänitarkennus

Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite

Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta.

 

Tekniset tiedot

kuvakulma: 75 astetta
pienin aukko: 22
lähin tark. etäisyys: 0.25 m
suurennuskerroin: 0.18
suodinkierre: 58 mm
paino: 310 g
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,61-0,43
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 1,13-0,96
Telejatke: ei

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...