Canon EF 24mm F1.4 L II USM

-4%
On Sale
Sale!
%
Off
4
Save 60 €
60€
60

Canon EF 24mm F1.4 L II USM

1599,00  1539,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €
Tarjous voimassa:
5Päivää22Tuntia01Minuutti38Sekuntia

EF 24mm F1.4L II on tehokas laajakulmaobjektiivi, jonka suuri valovoima F1.4 sekä asfääristen ja UD-elementtien yhdistelmä tuottavat ammattitasoisen kuvanlaadun. Suodinkierre 77mm. Vastavalosuoja EW-83K mukana. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 2750B005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 100 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Suurivalovoimainen objektiivi
EF 24mm f/1.4L II valovoima on f/1,4, mikä parantaa kuvausmahdollisuuksia heikossa valaistuksessa kuvattaessa. Lisäksi pyöreä himmenninaukko ja kapea syväterävyysalue tehostavat taustan pehmennystä. 24 mm:n polttoväli soveltuu hyvin laajakulmakuvaukseen: objektiivi vastaa lehtikuvaajien, maisemakuvaajien ja laajasta kuvakulmasta nauttivien kuvaajien tarpeita

Asfääriset ja UD-linssielementit
EF 24mm f/1.4L II kuvanlaatua on parannettu merkittävästi. Objektiivissa on kaksi uutta laadukasta asfääristä linssiä, jotka korjaavat poikkeamia, kuten kuvakentän kaarevuutta ja vääristymiä. Myös laajakulmakuvauksessa yleistä kromaattista poikkeamaa korjataan kahdella UD-linssillä, jotka takaavat laadukkaan kuvan ja tarkat yksityiskohdat koko kuva-alalla.

Subwavelength Structure lens Coating
Canonin patentoitu, digitaaliseen valokuvaukseen suunniteltu linssielementin pinnoite vähentää sisäisten heijastusten aiheuttamia haamukuvia ja heijastumia sekä parantaa kuvien terävyyttä ja tarkkuutta.

USM-tarkennusmoottori
EF 24mm f/1.4L II:n lähes äänetön USM-ultraäänimoottori mahdollistaa nopean tarkennuksen ja aina käytettävissä olevan käsintarkennuksen. Lisäksi kelluva tarkennusjärjestelmä säilyttää kuvanlaadun hyvänä koko tarkennusalueella.

Tukeva rakenne
Canon-objektiivit on suunniteltu kestämään säännöllistä käyttöä vaativissa oloissa. Objektiivi on sään- ja pölynkestävä. Pakkauksessa on myös vastavalosuoja ja säilytyspussi.

Lyijytön optiikka
EF 24mm f/1.4L II:ssa käytetään vain lyijytöntä lasia, joka ei rasita ympäristöä.

Tekniset tiedot

24 mm:n polttoväli
suuri valovoima: f/1,4
asfääriset ja UD-linssielementit
Subwavelength Structure Coating
USM-tarkennusmoottori ja aina käytettävissä oleva käsintarkennus
kelluva tarkennusjärjestelmä
sään- ja pölynkestävä
tukeva rakenne
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,67-0,50
Suurennus loittorenkaalla EF25II: ei
Telejatke: ei

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...