Canon EF 24-70mm F4 L IS USM

Cashback 200 €
tai
Ostohyvitys 300 €

Canon EF 24-70mm F4 L IS USM

929,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Pienikokoinen L-sarjan zoom-objektiivi, jossa on F4-valovoima ja kuvanvakain, sopii erinomaisesti niin matka- kuin yleiskäyttöönkin. Vastavalosuoja EW-83L (mukana). Suodinkierre 77mm. Takuu 2 vuotta.
Osta tämä tuote meiltä 1.11.2018-31.1.2019 välisenä aikana, saat joko 200 € cashbackin tilillesi, tai 300 € ostohyvitystä seuraavaa Canon ostostasi varten. Lue lisää

tuotetunnus (SKU) 6313B005
  • Kuvaus
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 100 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Monipuolinen L-sarjan 24–70 mm:n f/4 -objektiivi, jossa on 0,7-kertainen suurennus lähikuvaustilassa ja lähes äänettömästi toimiva ultraäänitarkennus. Asfääriset ja UD-elementit takaavat erinomaisen kuvanlaadun.

Laaja zoomausalue
Objektiivi sopii moniin erilaisiin tarkoituksiin aina muoto- ja maisemakuvauksesta kuvajournalismiin. EF 24–70 mm f/4L IS USM on erinomainen valinta täysikokoisella kennolla varustettuihin Canon-järjestelmäkameroihin. Sen polttoväli ulottuu laajakulmasta teleen ja valovoima f/4 pysyy muuttumattomana koko zoomausalueella.

Lähikuvaustila
Objektiivin säätörenkaassa on lähikuvaustila, jolla voidaan tarkentaa lyhimmillään 38 cm:n etäisyydelle millä tahansa zoomin asennolla sekä käyttää 0,7-kertaista suurennusta.

Kuvanvakain
Heikossa valaistuksessa voidaan kuvata jopa neljä askelta suositeltua pidemmällä valotusajalla. Kuvanvakain myös tunnistaa liikkuvan kohteen panoroinnin automaattisesti ja kytkee vakautuksen pois panorointisuunnassa. Hybridikuvanvakain tunnistaa erisuuntaiset liikkeet lähikuvaustilassa.

Huipputason optinen rakenne
Objektiivi tuottaa laadukkaita kuvia koko zoomausalueella, sillä kaksi erityyppistä asfääristä linssielementtiä yhdessä UD-elementtien kanssa poistavat optisia vääristymiä. Lisäksi Super Spectra -pinnoitteet vähentävät heijastumia ja takaavat erinomaisen kontrastin.

Edistyksellinen automaattitarkennus
Rengasmallinen ultraäänimoottori mahdollistaa nopean ja lähes äänettömän automaattitarkennuksen. Lisäksi käsintarkennus on käytettävissä koko ajan.

Vaativaan käyttöön
Objektiivi mahdollistaa kuvaamisen vaativissakin olosuhteissa, sillä se on pöly- ja kosteussuojattu ja siinä on helposti puhdistettavat fluoripinnoitteiset linssielementit.

Laadukkaita kuvia
Yhdeksänlamellinen pyöreä himmenninaukko pehmentää taustan kauniisti ja tuo kuvan etualalla olevat kohteet hyvin esiin.

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...