Canon EF 200mm F2.8 L II USM

Canon EF 200mm F2.8 L II USM

825,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

L-sarjan ammattitason teleobjektiivissa on F2-valovoima ja kuvanvakain, joten se sopii hämäräkuvaukseen ja halliurheilun kuvaamiseen. Suodinkierre 72mm, hintaan sis. vastavalosuoja ET-83BII ja kotelo. Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 2529A015
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 100 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivullle

Pienikokoinen teleobjektiivi

EF 200 mm f/2,8L II USM -objektiivin kaksi UD-linssielementtiä ja takatarkennusmekanismi tuottavat terävät kuvat. Taustan pehmennys on tasainen ja luonnollinen.

L-sarjan laatua

L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Suuri valovoima f/2,8

Suuren valovoiman f/2,8 ansiosta heikossakin valaistuksessa voidaan kuvata ilman salamaa. Suuri valovoima mahdollistaa myös terävyysalueen monipuolisen säädön.

Ultraäänitarkennus

Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite

Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta.

kuvakulma: 12 astetta
pienin aukko: 32
lähin tark. etäisyys: 1.5 m
suurennuskerroin: 0.16
suodinkierre: 72 mm
paino: 765 g
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,23-0,06
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 0,32-0,14
Telejatke: kyllä

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...