Canon EF 16-35mm F4 L IS USM

-4%
On Sale
Sale!
%
Off
4
Save 50 €
50€
50

Canon EF 16-35mm F4 L IS USM

1149,00  1099,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €
Tarjous voimassa:
5Päivää20Tuntia35Minuuttia38Sekuntia

Laadukas L-sarjan ultralaajakulmaobjektiivi, jossa on integroitu kuvanvakaintekniikka. Suodinkierre 77mm. Vastavalosuoja EW-82 (mukana). Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 9518B005
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 75 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Ultralaajakulmainen 16–35 mm:n zoom-objektiivi

Tässä ultralaajakulmaisessa zoom-objektiivissa yhdistyvät erinomainen optinen suorituskyky ja monikäyttöisyys. Siksi objektiivi sopii erityisen hyvin maisemien ja rakennusten kuvaamiseen, valokuvajournalismiin, mukaan matkalle ja yleiseen käyttöön. Kameralla kuvaat selkeitä, teräviä ja laaja-alaisia kuvia ilman mainittavia vääristymiä.

L-sarjan laatua

L-sarjan mallit ovat Canonin ammattikäyttöön tarkoitettuja objektiiveja, jotka edustavat EF-malliston huippua. L-sarjassa yhdistyvät monipuolisuus ja helppokäyttöisyys, ja lisäksi objektiivit ovat pöly- ja kosteussuojattuja.

Kiinteä f/4-valovoima

Valovoima f/4 sopii hyvin erilaisiin valaistusolosuhteisiin ja pysyy muuttumattomana koko polttovälillä, joten valotusaika tai ISO-herkkyys eivät muutu zoomattaessa.

Terävät kuvat neljän askeleen kuvanvakaimella

EF 16-35mm f/4L IS USM -objektiivi takaa vakaat kuvat kaikissa tilanteissa erityisesti kuvattaessa käsivaralta heikossa valaistuksessa tai käytettäessä makroasetusta. Objektiivissa on Canonin neljän askelen kuvanvakaintekniikka. Se havaitsee tavallisen kuvauksesta tai panoroinnista aiheutuvan liikkeen ja valitsee kuvaustilanteeseen sopivimman kuvanvakaintilan.

Ultraäänitarkennus

Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman edestakaisin hakua. Voit hienosäätää kuvaa aina käytettävissä olevalla käsintarkennuksella automaattitarkennustilasta poistumatta.

Taustan pehmennys

Yhdeksänlamellinen himmenninaukko pehmentää ja tasoittaa tarkentumattomia alueita ja tuo etualalla olevat kohteet esiin terävinä kauniin tasaista taustasumennusta vasten.

Erinomainen kuvanlaatu

EF 16-35mm f/4L IS USM -objektiivissa on kolme asfääristä elementtiä, jotka varmistavat terävyyden kulmasta kulmaan ja selkeyden koko zoomin alueella. Kaksi UD (Ultra Low Dispersion) -elementtiä poistavat kromaattiset vääristymät lähes täydellisesti. Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta. Fluoripinnoite estää pölyn ja vesipisaroiden tarttumisen etu- ja takalinssielementteihin ja varmistaa parhaan mahdollisen kuvanlaadun.

Lyhin tarkennusetäisyys 0,28 m

Lyhin tarkennusetäisyys koko zoomausalueella on vain 0,28 metriä. Sen ansiosta pääset lähemmäksi kohdetta ja kuva-ala säilyy silti laajana.

Pyörimätön etuelementti

Kääntymättömän etuelementin ansiosta 77 mm:n suodattimet on helppo kiinnittää.

Objektiivin rakenne (elementtiä/ryhmää) 16/12
Himmenninlevyjen määrä 9
Pienin himmenninaukko 22
Lyhin tarkennusetäisyys (m) 0.28
Suurin suurennuskerroin (x) 0,23x (35 mm)
Etäisyystiedot kyllä
Pöly- ja kosteussuojaus** kyllä
Suotimen halkaisija (mm) 77
enintään halkaisija x pituus (mm) 82,6 x 112,8
Paino (g) 615

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...