Canon EF 100mm F2.0 USM

Canon EF 100mm F2.0 USM

495,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 3-5 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €

Keskipitkän telepolttovälin USM-objektiivin valovoima on f/2, joten se sopii hyvin muotokuviin ja halliurheilun kuvaamiseen. Suodinkierre 58mm, vastavalosuoja ET-65III (ei mukana). Takuu 2 vuotta.

Tuotetunnus (SKU): 2518A012
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Canon Virtual Kit -kampanja: Jos ostat tai olet ostanut 90 päivän sisällä tämän objektiivin ja kampanjaan kuuluvan kameran, saat 60 € rahaa tilillesi. Katso kampanjan tiedot kampanjasivulta.

Valmistajan sivulle

Pitkä polttoväli ja pieni koko

EF 100 mm f/2 USM on valovoimainen ja silti melko pienikokoinen objektiivi. 100 mm:n polttovälin ansiosta kuvaaja voi säilyttää sopivan etäisyyden kohteeseen ja tiivistää perspektiiviä. Kaikki aukkoarvot tuottavat teräviä ja tarkkoja kuvia koko zoomausalueella.

Suuri valovoima f/2

Suuren valovoiman f/2 ansiosta heikossakin valaistuksessa voidaan kuvata ilman salamaa. Suurella aukolla kuvattaessa myös tausta voidaan pehmentää, jolloin kohde erottuu hyvin taustasta.

Taustan pehmennys

Pyöreä himmenninaukko pehmentää epäterävät alueet kauniisti ja tasaisesti. Etualan kohteet erottuvat hyvin pehmennettyä taustaa vasten.

Ultraäänitarkennus

Rengasmallisen ultraäänimoottorin ansiosta automaattitarkennus toimii erittäin nopeasti ja lähes äänettömästi. Erinomainen pitovoima varmistaa sen, että tarkennus saavutetaan tarkasti ja ilman ylivärähtelyä. Tarkennusta voi säätää koko ajan myös käsin poistumatta automaattitarkennustilasta.

Super Spectra -pinnoite

Super Spectra -pinnoitteet parantavat väritasapainoa ja kontrastia. Ne vähentävät myös haamukuvia ja heijastumia, joita voi ilmetä valon heijastuessa kameran kennosta.

kuvakulma: 24 astetta
pienin aukko: 22
lähin tark. etäisyys: 0.9 m
suurennuskerroin: 0.14
suodinkierre: 58 mm
paino: 460 g
Suurennus loittorenkaalla EF12II: 0,27-0,13
Suurennus loittorenkaalla EF25II: 0,42-0,28
Telejatke: ei

Kysy tästä tuotteesta

Saatat myös pitää...