Canon 10x42L IS WP -sääsuojattu vakainkiikari

-10%
On Sale
Sale!
%
Off
10
Save 144 €
144€
144

Canon 10x42L IS WP -sääsuojattu vakainkiikari

1439,00  1295,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Mash-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 24 kk
Luottohinta:
Saatavuus: 1-3 päivää
Toimituskulut: alkaen 7,90 €
Tarjous voimassa:
7Päivää23Tuntia39Minuuttia34Sekuntia

10x42L IS WP -kiikarissa käytetty Canonin parhainta laatua edustava L-sarjan objektiiveista tuttu linssitekniikka, sekä optinen kuvanvakaaja on suojattu tukevalla ja vedenkestävällä rungolla.

Tuotetunnus (SKU): 0155B010
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Ammattilaatua
10x42L IS WP -kiikari on ensimmäinen Canon-malli, johon on kaiverrettu punainen L-sarjan kameraobjektiiveista tuttu rengas. Merkintää on tähän asti käytetty parhaimmissa ammattikäyttöön tarkoitetuissa objektiiveissa, jotka ovat Canonin yli 60 vuotta kestäneen tutkimus- ja suunnittelutyön tulosta.
Kiikarin kaksi UD-linssielementtiä asettavat kiikarien optisen suorituskyvyn standardit uudelle tasolle. Canonin kehittämät linssielementit vähentävät tehokkaasti kromaattista poikkeamaa, joka on tyypillinen vähemmän laadukkaissa optisissa ratkaisuissa. Tuloksena on erittäin terävä kuva ja hyvä kirkkaus sekä parantunut kontrasti. Näkymän suurennus on 10x.

Vakaa kuva
10x42L IS WP -kiikarissa on Canonin vaihtuvakulmaisella prismalla (VAP) varustettu kuvanvakain (IS), joka vähentää tehokkaasti kuvan heilahtelua ja tärinää, kun kiikarilla katsotaan käsivaralla tai liikkuvissa ajoneuvoissa. Liiketunnistimet havaitsevat pienimmätkin liikahdukset ja mikroprosessori ohjaa erityistä muuttukulmaista prismaa, joka korjaa saapuvan valon taittokulmaa pitäen kuvan vakaana.

Säänkestävä rakenne
Vaativiin sääolosuhteisiin suunniteltu 10x42L IS WP -kiikari on vedenkestävä. Kiikarista saa hyvän otteen myös kosteissa ympäristöissä, ja tukeva kumipinnoitus kestää rankoissakin olosuhteissa.

Huurtumaton
Kiikarin kaikki ulkoiset pinnat on käsitelty erityisellä metallipinnoitteella, joka ehkäisee kosteuden aiheuttamaa sisäisten linssielementtien huurtumista. Lisäksi O-renkaat ja tiivisteet kaikissa ulkoisissa liitoskohdissa estävät vesimolekyylien pääsyn ulkokuoren läpi.

Tarkkuusoptiikka
Kaikki linssielementit on päällystetty Canonin Super Spectra -kalvolla. Kalvotuksen ansiosta kirkkaassa ja suurikontrastisessa kuvassa on myös tarkka väritasapaino. Kalvot ehkäisevät sisäisiä heijastuksia, jotka aiheuttavat haamukuvia ja heijastumia. Suuri 4,2 mm:n lähtöpupilli tarjoaa kirkaan näkökentän myös heikossa valaistuksessa.

Mukava käyttää
10x42L IS WP -kiikaria on hyvä käyttää. 65 asteen katselukulma tarjoaa laajan kuva-alan, ja suuri 16 mm:n katseluetäisyys ehkäisee reunojen tummumista, jota muuten saattaa esiintyä silmälaseja käytettäessä. Korjauslukitus estää tahattomat dioptrian korjausvirheet, ja pidennettävät silmäsuojukset voidaan kääntää haluttuun asentoon.

Tekniset tiedot

L-sarjan linssilaatu - tarkkuusoptiikan huipputasoa
Optinen kuvanvakain
Kestävä, vedenpitävä rakenne
10x-suurennussuhde
Suuri 4,2 mm:n lähtöpupilli
Huurtumisen estävä tekniikka
16 mm:n katseluetäisyys
Leveä 65 asteen katselukulma
Vakain jää päälle muutamaksi minuutiksi nappia painamalla

Kysy tästä tuotteesta