NiSi-levysuotimet

NiSi -levysuotimet

NiSi -levysuotimet ovat erittäin laadukkaita nanopinnoitettuja lasisuotimia. Pitimet ja tarvikkeet on valmistettu alumiinista. Harmaasuotimet ovat todella neutraaleja, joten ”colorcast” värivääristymä on näissä lähes olematon, vaikka käyttäisi useampaa suodinta samanaikaisesti.

M75 -sarja

Suunniteltu peilittömille ja kompaktikameroille. Sopii 40,5-67mm suodinkierteellä varustettuihin objektiiveihin. Voidaan käyttää 16mm kinovastaavassa objektiivissa ilman vinjentointia.

Suodinpidikkeen mukana toimitetaan aina pyöröpolarisaatiosuodin, jota voi käyttää soviterenkaan avulla suoraan objektiivissa tai suodinpidikkeessä. M75 pidikkeeseen on erikseen saatavissa soviterenkaat 49, 52, 55, 58 ja 62mm (67mm sopiva tulee mukana).

100mm -sarja

Sopii 49-82mm suodinkierteellä varustetuille objektiiveille. Voidaan käyttää jopa 16mm objektiivissa täysikennokamerassa ilman vinjentointia.

Suodinpidikkeen mukana toimitetaan aina pyöröpolarisaatiosuodin, jota voi käyttää soviterenkaan avulla suoraan objektiivissa tai suodinpidikkeessä. Suodinpidikkeen mukana tulee soviterenkaat 67, 72, 77 ja 82mm suodinkierteelle.

150mm -sarja

Suunniteltu käytettäväksi ultralaajakulmaisissa objektiiveissa, joissa ei ole suodinkierrettä. Valikoimissa on objektiivikohtaiset suodinpidikkeet, sekä 105mm kierttelle sopiva suodinpidike, joka on kierteenmuuntorenkailla käytettävissä 77-105mm kierteellä varustetuissa objektiiveissa.