Manfrotto Windsor Messenger M – Telefoto

Manfrotto Windsor Messenger M

Manfrotto Windsor Messenger M

Manfrotto Windsor-olkalaukku M on tyylikäs design klassikko, jossa valokuvaustarvikkeet kulkevat kätevästi mukana. Sisämitat tietokonetasku: 39 x 28 x 1,5 cm. Pääosasto: 39 x 28 x 13,5 cm.

129,00 

tai alkaen
€/kk Kuukausierä Euroloan-osamaksulla.
Esimerkkilaskelma on suuntaa antava.
Kuukausierä: € / kk
Maksuaika: 15 kk
Luottohinta:
Saatavuus: Heti myymälässä / varastossa
Toimituskulut: alkaen 7,90 €
tuotetunnus (SKU) MB LF-WN-MM
  • Kuvaus
  • Ominaisuudet
  • Kysyttävää?

Kuvaus

Vintage look, aidosta nahasta valmistetut yksityiskohdat ja tyylikäs kangas. Sisustassa on tyylikkään ajaton brittiläinen kuviointi.

Laukkuun mahtuu yksi keskikokoinen digitaalinen järjestelmäkamera, johon on kiinnitetty yksi maksimissaan 70-200 / 2,8 mm objektiivi sekä 2-3 ylimääräistä objektiivia. Laukkuun mahtuu jopa Premium Compact-järjestelmäkamera usealla objektiivilla.

Laukussa on Manfrotto Protection System sisäisellä tilanjakajalla, joka suojaa tehokkaasti. Objektiivit ja muut tarvikkeet säilötään turvallisesti erilliseen taskuun. Laukku toimii myös arkilaukkuna, sillä siinä on useita taskuja ja tilaa henkilökohtaisille tavaroille. Laukussa on tila myös 15″ kannettavalle tietokoneelle. Säädettävä, pehmustettu olkahihna tekee kantamisesta mukavaa. Laukun materiaali on vettähylkivää ja laukku soveltuu käytettäväksi käsimatkatavaroille lentomatkoilla. Trolley-liitäntä.

Sisämitat tietokonetasku: 39 x 28 x 1,5 cm
Pääosasto: 39 x 28 x 13,5 cm

Kysy tästä tuotteesta