Toimitusehdot

Hinnat

Nettikaupassamme ja myymälässämme on samat hinnat.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Telefoto pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Tällaisissa tapauksissa virheellinen hinta poikkeaa niin selkeästi oikeasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän, että kyseessä on hinnoitteluvirhe

Tilaaminen

Rekisteröityminen ei ole tilaamisen edellytys. Rekisteröitymisen jälkeen voit selailla tekemiäsi tilauksia ja muuttaa tietojasi kirjautumalla verkkokauppaan salasanallasi. Rekisteröityneenä käyttäjänä teet tilauksesi nopeammin, kun tietosi haetaan tilaukseen automaattisesti.

Tilauksen jälkeen saat muutamassa sekunnissa automaattisen tilausvahvistuksen, joka osoittaa, että tilauksesi on tapahtunut onnistuneesti. Käsittelemme tilauksia arkisin klo 9-17 välillä ja lähetämme sähköpostia, jossa kerromme tuotteiden postittamisesta, seurantakoodista ja toimitusajasta.

Postitamme tilaukset pääsääntöisesti postiennakolla, mutta kirjeeseen mahtuvat alle 50,- maksavat tuotteet, postitetaan yleensä suoraan kotiin laskun kanssa 4,- kuluilla.

Toimitusaika

Jos tuote löytyy suoraan varastostamme, niin kello 15.00 mennessä tehdyt tilaukset postitamme lähes poikkeuksetta samana päivänä. Tuotteita, joita ei löydy suoraan varastostamme, toimitusaika on normaalisti 2-6 päivää.

Tarkemman tiedon toimitusajasta saat sähköpostiisi, kun olemme käsitelleet tilauksenne.

Jos toimitusaika osoittautuu Teille liian pitkäksi, koska sitä ei esim. ole tukkuriltakaan saatavissa, niin tilaus on peruttavissa.

Toimitustavat ja -hinnat

Nouto:
Kun valitset toimitustavaksi "Nouto", niin et maksa minkäänlaisia lisäkuluja.

Postiennakko:
Kun valitset toimitustavaksi postiennakon, niin tilaus postitetaan valintanne mukaan joko Postista noudettavaksi (Itella Economy 10,-) tai kotiin/työpaikalle toimitettuna (Itella Express Business Day -paketti 15,-).
Klikkaamalla linkkiä ja syöttämällä lähettäjän postinumeroksi 00170 näet Itellan sivuilta alueesi toimitus/jakeluajat.

Itella Economy - saat sähköpostiisi seurantatunnuksen, jolla paketti on usein noudettavissa jo seuraavana päivänä.

Itella Express Business Day -paketti toimitetaan useinmiten jo seuraavana arkipäivänä klo 14.00 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavata, niin paketti pitää noutaa Postista tai tilata uusi maksullinen kuljetus.

 

Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 20 €:n maksun.

Maksutavat

Myymälässämme voit maksaa käteisen lisäksi Electron- pankki- depit ja yleisimmillä luottokorteilla (ei American Express tai Diners).

Postiennakolla maksat tilauksesi, kun noudat sen Postista tai, kun se toimitetaan sinulle kotiin/työpaikalle. Postiin voi maksaa käteisen lisäksi pankki- depit- ja luottokorteilla - varmista postistasi.

Yrityslaskutus on mhdollinen automaattisesti kunnille, kouluille, valtion virastoille ja yhteisöille. Lisäksi ne yritykset, jotka ovat tehneet laskutussopimuksen Telefoton kanssa. Toimitustapa yrityslaskutusasiakkaille on perille toimitus (Itella Express Business Day -paketti) tai nouto.

Takuu

Kaikilla myymillä tuotteilla on vähintään yhden vuoden takuu. Pidemmät takuu-ajat on yleensä merkitty tuotteen yhteyteen.

Mikäli takuuaikana ilmenee takuun alaisia ongelmia, niin pyydämme ottamaan yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

Huom! Mikäli osoittautuu, että vika on itseaiheutettua ei takuun piiriin kuuluvaa ongelmaa, niin näiden posti-, käsittely- ja tarkastuskulut tulevat asiakkaan maksettavaksi.

Palautusoikeus

Postimyynnissä kuluttaja-asiakkailla on Kuluttajasuojalain mukainen 14 pv palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita - myös myyntipakettien tulee olla ehjiä ja sisällöltään täydellisiä. Tuotteeseen voi tutustua ja kokeilla samaan tapaan kuin liikkeessä voisi tehdä ja käyttöohjeita lukea, mutta tuotetta ei saa ottaa käyttöön.

Palautusoikeus ei koske avattuja ohjelmistoja (koskee myös kameroiden ja laitteiden mukana toimitettavia ohjelmistoja), avattuja kelmupakkauksia (esim. muistikortit) eikä erikoistilaustuotteita.

Mikäli palautettu tuote vaatii meidän toimenpiteitä, että se saadaan myyntikuntoon (esim. rasvaiset sormenjäljet jne.), veloitamme asiakkaalta siihen käytetyn ajan 40,-/alkava tunti.

Ennen palauttamista ota meihin yhteyttä, niin sovimme palautusjärjestelyistä.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukaan:

1. Rekisterinpitäjä: Telefoto Oy.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö: Ali Hyvärinen.

3. Rekisterin nimi: Telefoton asiakasrekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Yhteydenpito, markkinointi, muut verkkopalvelut.

5. Rekisterin tietosisältö: Asiakkaiden perustiedot; nimi, osoite, puhelin jne.

6. Säänönmukaiset tietolähteet: Verkkokaupan tilaustiedoista asiakkaan itsensä ilmoittamat tiedot.

7. Tietojen säännönmukaiset luovuttamiset: Tietoja ei luovuteta.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet: Hallintaan on pääsy vain rekisterin ylläpitäjillä ja se on salasanoin suojattu.

10. Tarkastusoikeus ja oikeus tiedon korjaamiseen: Asiakkaalla on oikeus tarkastaa rekisteriin tallenetut itseään koskevat tiedot. Mikäli tiedoissa on virhe, niin asiakas voi pyytää virheellisten tietojen korjaamista.

11. Kielto-oikeus: Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttämistä suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia varten.

© Telefoto